Marokkaans meisje doodgestoken door moeder

640

Het 16-jarige Marokkaanse meisje Mirjam dat gisteren om het leven kwam, blijkt na een conflict te zijn doodgestoken door haar eigen moeder. De 42-jarige Marokkaanse vrouw is dan ook aangehouden. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

Het slachtoffer, de vmbo-scholiere Mirjam Abarkan uit IJsselstein, werd in de woning met messteken om het leven gebracht. Personeel van een ambulance hebben het meisje gereanimeerd, maar konden niet voorkomen dat ze overleed, meldt het dagblad.

Volgens De Telegraaf is het motief eerwraak. Een woordvoerder van de familie spreekt dat echter tegen. Volgens hem is er niet sprake van ‘eerwraak’ zoals media suggereren, maar van een zeer ongelukkig gezinsdrama.

Het slachtoffer zou vaak problemen hebben gehad met haar ouders. Die wilden dat ze volgens de islam leefde, het meisje daarentegen wilde doen en laten wat ze wilde. Zo dronk ze alcohol en stond ze op haar Facebookpagina te zoenen met een Nederlandse jongen. (Bron/ lees verder: het Algemeen Dagblad, De Telegraaf en Camilleri.nl)

161 REACTIES

 1. Jaba,

  Jij kent ongetwijfeld de uitspraak van onze geliefde profeet Mohamed sala allaaho 3alayhi wasalam waarin hij spreekt over een afvallige.

  Ik ben het met deze daad niet eens omdat het aan de rechter is (in een Islamitische staat) om hierover te oordelen. Wellicht is de moeder psygisch ziek en wellicht zijn er ander oorzaken dus laten we niet te vroeg conclusies trekken. Aan de andere kant kan ik me voorstellen dat mensen uit woede verkeerde dingen doen en zeker in dit soort situaties. Jaba, jou staat ook wat te wachten van je vader hihi

 2. rachid.

  1. Elk mens heeft een eigen wil gekregen om zelf voor het leven te kiezen wat hij/zij wil.

  2.Hoezo geen conclusies trekken? Er bestaan geen excuses voor het neersteken van je eigen kind in dit soort situaties.

  Zoals ik als zei. Religie hoort een vrijwillige keuze te zijn, en geen gedwongen.

  Op het moment dat je je kinderen gaat dwingen, dan is het geen Islam meer, maar dan ben je een Sekte.
  Dan is Allah niet meer het hoogste, maar dan heb je jezelf hoger geplaatst dan hem en ben je zelf voor god aan het spelen.

  Zoals ik altijd al zeg, het is niet de Islam die gevaarlijk is, het zijn de mensen die praten alsof ze zelf profeet zijn , die gevaarlijk zijn.

  Daarom moet je ook niet alles geloven wat je imam of andere geleerden zeggen, zij zijn namelijk juist vaak de veroorzaker van al het slechte, omdat ze zichzelf als profeet profileren.

 3. @ jabba.

  maar helaas doen de meeste moslims dat wel, hun geloof opdringen aan zij die daar helemaal geen behoefte aan hebben.

  dit arme kind is nu slachtoffer omdat ze dus een eigen wil had.

  Ik heb al vaker gezegd en ook ondervonden, moslims daar kun je niet mee praten, die hebben hun eigen visie en hun visie is de enige ware. De rest dient zich daarop aan te passen.
  Natuurlijk zijn er ook moslims die toleranter zijn maar die zijn mijns inzien zwaar in de minderheid.

 4. Hoe afschuwelijk moet het voor die moeder geweest zijn om te zien hoe haar dochter elke dag meer en meer een slet werd.

  Dat dit een voorbeeld mag zijn voor de Marokkaanse gemeenschap in Nederland die de weg kwijt lijkt te zijn.

 5. Nikste , Jaba , Als jij een meisje krijgt , he , en ze wil joods worden laat jij dan toe
  , Nederlands jongen zoenen , + alcohol drinken , tazz , natuurlijk moet ze dood , anders gaat ze dat vaker doen

 6. Schandalige en buitengewoon achterlijke reactie natuurlijk van moeder en/of broer. Maar er is ook wat beschaving nodig om met de vrijheid in dit landje om te kunnen gaan zonder dat dat frustraties oproept.

 7. sterke argumenten, vooral Allah is een hoer.
  totaal niet subjectief dat maakt het tot zo’n goed doordacht onweerlegbaar argument.
  Ik zou bijna de hoop opgeven dat ik überhaupt in staat zou zijn mijn standpunt hier te verdedigen, maar toch heb ik binnen in mij nog een minuscuul beetje zelfvertrouwen gevonden om mijn mening te verkondigen.

  Wat er gebeurt is met dit jonge meisje is natuurlijk onacceptabel, ongeacht je geloof of cultuur is het nemen van een leven normaliter als iets slechts gezien, zo ook in Nederland.

  maar ik snap dat er cultuurverschillen zijn, begrijp ik ook waarom sommige dingen anders zijn? nee, natuurlijk niet. daarom zijn het cultuurverschillen, omdat het onmogelijk is een cultuur te begrijpen als je je teveel aan je eigen cultuur vast houdt.

  tevens wil ik graag zeggen dat sommige reacties op dit forum mij deugd doen, het is soms door alle media moeilijk te geloven dat de Islam ook streeft naar een Utopia, maar sommige reacties hier geven mij de hoop terug dat het niet alleen de “bontkraagjes” zijn die in Nederland bivakkeren.

 8. Reacties hier doen jouw deugt Jirf?
  Ik word juist bijzonder treurig van reacties hier als “natuurlijk moet ze dood , anders gaat ze dat vaker doen”.

 9. hakbar, ik zei sommige reacties, aangezien deze topic ongeveer 90% uit troll posts bestaat is het wel weer heerlijk makkelijk net degene uit te zoeken die ik niet bedoelde.

 10. @Hakbar
  Toch stemt het mij vrolijk dat we eindelijk, zij het mondjesmaat, andere meningen horen van mensen die de Islam (zeggen) aan te hangen.

 11. Waarom rotten niet gewoon alle islamieten op naar waar ze vandaan komen. De marokkanen voorop ! Stelletje achterlijke varkens, jullie hebben hier niks te zoeken. Wat komen jullie hier ueberhaupt doen ? Alleen maar profiteren, toch ? Profiteren en rotzooi trappen ! Flikker toch allemaal op !

 12. Volgende week meert een hele grote boot aan in de haven van Rotterdam. Alle Maroks die zich niet wensen aan te passen en liever in het fantasieboek met hun halfgare woestijngod blijven geloven, krijgen de eenmalige kans om terug te keren naar hun broeders, de wildapen in het Rifgebergte. Alvast een goeie reis en tot nooit weerziens

 13. Plof kippeke
  Geplaatst op januari 4, 2013 om 1:46 am uur.

  ziek hoofd.. jou kunnen we net zo goed missen in deze maatschappij. Alle mensen op deze aardkloot kunnen iets toevoegen en samen zullen we er iets van moeten maken. De wereld wordt kleiner en kleiner. Wij mensen kunnen zelf kiezen gaan we elkaar aanvallen om bestaande overtuigingen en betekent dit het einde van onze beschaving(zal niet de eerste keer zijn) of staan we iedereen toe te denken wat men wil .tegelijkertijd de mogelijkheid bieden we de mogelijkheid iedereen zich te ontwikkelen en misschien ooit n toekomst te hebben. voor allen die problemen hebben met ideeen van anderen en culturen bekijk het volgende eens em beslis wat je wil http://youtu.be/7NPC47qMJVg

 14. Beste Mensen

  Op de eerste plaats zijn de ouders moslims en hebben zij de taak om hun kinderen op te voeden volgens de Islam!

  Ten tweede : Ieder niet moslim weet dat als je met een moslima gaat , jij haar in problemen brengt en dit geldt vooral voor de nederlanders!

  Ten derde: Een marokkaanse weet dondersgoed dat als zij een verhouding begint met een niet marokkaan dit haar ouders pijn doet en vooral de moeder!

  Ten vierde: Ieder marokkaanse wonend hier in nederland weet dat een geslaagde huwelijk met een nederlander die jouw cultuur en geloof niet kent en beleeft, nooit zal slagen en helemaal niet wanneer je ouders er tegen zijn! ik kan niet anders zeggen dat haar vriendje schuldig is voor deze moord en dat meisje zelf! Zij hebben de moeder haar trots afgenomen en tot deze verschrikkelijke daad gedreven.Fijne avond

 15. @JABA

  De reden dat “Nederlanders” een hekel aan ons hebben is, omdat wij geen onderdanig volkje zijn. Draagt je dochter een hoofddoek, wordt ze continue lastig gevallen met vragen als: Moet je dat van je ouders? Is dat niet warm? Waarom draag je een hoofddoek? Krijgt ze geen stage, geen baan en geen kans om vooruit te komen in de samenleving, wat toch van ze verwacht wordt. Als jij een dochter hebt of gaat krijgen, dan mag je haar in een latexpakje naar school sturen, achterop de fiets bij Henk haar Nederlandse vriend en dan hoop ik dat ze je aardig zullen vinden.
  Wij zijn wij, zij zijn zij. Je kunt een hoop van elkaar leren en overnemen wat positief is, maar er zijn grenzen!
  Ik maak me al lang niet meer druk om het feit dat iemand me aardig vindt of niet. Wie me niet aardig vindt,moet begrijpen dat je niet iedereen aardig kunt vinden.

 16. Zouden de Gutmenschen nou wel eens op dit soort sites lezen? Wat hebben Marokkanen toch werkelijk waar een walgelijk verschrikkelijke dehumaniserende visie en geloof. Geen meisje zal bij hen ooit in vrijheid kunnen leven en doen en laten wat ze wil. Wie vrij wil zijn is gelijk vogelvrij. Wat een ongelovelijk smerig tuig is het toch. Echt heel erg eng dat er zulk soort lieden zijn.

 17. Vrijheid is een relatief breed begrip en kan door een ieder gedefinieerd worden al naar gelang zijn zijn eigen opvattingen.

  Waar de één een leven zonder grenzen als vrijheid definieert, is een leven met grenzen voor een ander de definitie van vrijheid.

  Zo is het vermoorden van je gezin als er financiele problemen zijn een van de vrijheden die hier in Nederland hoog in het vaandel staan.

 18. Voor mensen die het niet begrijpen en het geloof de schuld hiervan geven en deze ook belachelijk maken. (God zal jullie op een dag hard straffen)
  En god is de enige die het recht heeft om een leven te nemen, want hij heeft ons ook namelijk het leven gegeven. Voor diegene die dat vergeten zijn. Dit is bedoeld voor zowel de moslims als niet moslims. U mag u kind straffen voor de slechte daden die hij of zij verricht ( roken, alcohol, onhandelbaar gedrag enz)maar doden is totaal niet acceptabel. Dat meisje is totaal de weg kwijt zo te merken aan de verhalen, maar ze had wel de kans moeten krijgen om de juiste weg weer te vinden, zodat haar zondige daden vergeven konden worden. Moeder heeft de taak hier overgenomen van god in dit geval en dat is al helemaal verkeerd. Ik begrijp dat je soms door woede blind kunt zijn en dit is wat er gebeurd is denk ik. Moeder wist op dat moment niet wat ze aan het doen was.
  Maar sommige meisjes en jongens gaan echt te ver ( ik was er 1 van) en denken alleen aan deze wereldse beproevingen, denken en werken totaal niet aan een leven na dit leven.
  Word wakker want voor je het weet is het te laat . Te laat om te bidden, te laat om je ouders te respecteren, te laat om echt goed en rein persoon te zijn, te laat om te vasten. Te laat om jezelf te bedekken. Met andere woorden te laat voor de belangrijkste dingen in dit leven waarvoor we hier zijn.

  Voor diegene die hierop lelijk gaan reageren doet me niks,want ik lees het niet eens.

 19. Haat en afgunst !, sommige proberen hier een moord recht te praten of kunnen het zich wel allemaal voorstellen… echt hoe zwart is je hart dan wel niet ?

 20. Ben blij dat er hier ook genoeg mensen zijn die het me me eens zijn, het is en blijft natuurlijk abnormaal; moord vanwege “vul hier je excuus maar in”

 21. Zeer triest dit, en het meteen proberen goed te praten.
  Succes jaag je eigen kinderen maar weg voed ze slecht op.
  Zorg er voor dat ze laag opgeleid blijven, zo blijft iedereen op zijn plek.
  Vergeet alleen niet dat die macht uiteindelijk snel weg is.
  Succes he:D

 22. Beste moslims,
  Bevrijd je uit de islam. Het is een leugen. Een van de meest sektarische, zelfopgelegde, mentale gevangenissen die de mensheid beperkt.
  Bestudeer de originele hadith en ervaar zelf de achterlijkheid van vele gedragingen en denkbeelden van mohammed cum suis.

 23. Ehrm, ik zie hierboven vaak quotes staan als “maar helaas doen de meeste moslims dat wel, hun geloof opdringen aan zij die daar helemaal geen behoefte aan hebben.” Wat heeft dit specifiek van doen met moslims?

  Gaat het niet om iets opdringen aan een ander (ergo: ze hebben er geen behoefte aan)? Het maakt niet uit of dat nou geloof of pizza is. Gewoon niet doen.

 24. Karum: De reden dat “Nederlanders” een hekel aan ons hebben is, omdat wij geen onderdanig volkje zijn.
  Als dat je visie is, gedraag je je in feite als een hond en niet als een beschaafd mens. Kruipen naar boven, bijten naar beneden. Bij honden moet er altijd een dominant (“het haantje”) zijn. Probeer je eens in te leven wat beschaving en een maatschappij van gelijken inhoudt. Dan maak je het in de toekomst misschien niet onnodig lastig voor je mede-Marokkanen die er iets van proberen te maken. En maak je niet teveel illusies over onderdanigheid. De Nederlandse maakt het racistische autochtonen 100x lastiger dan racistische Marokkanen. Je bent beschermd, dan is het makkelijk praten.

 25. Waarom reageert er niemand normaal en inhoudelijk?

  Er reageren vijanden van de Islam die zogenaamd ex moslim zijn. Niemand gaat hier intrappen want we weten dat jullie PVVers zijn die haat komen zaaien.

  Indien je over de Islam wilt discuseren, juigen wij dit alleen maar toe. Omdat wij weten dat jullie het verliezen.

  Wat betreft dit meisje zeg ik nogmaals. Ik betreur dat dit gebeurd is omdat dit simpelweg een verboden daad in de Islam is. En Allaah en zijn boodschapper sala allaho 3alayhi wasalam zijn onschuldig over deze daad en deze daad komt van chaytaan. Toch begrijp ik de woede van die moeder wel die haar tot deze daad heeft gezet daarom vraag ik Allaah swt om haar sabr te geven en haar te vergeven voor deze daad.

 26. leuk om te zien dat mongolen overal vandaan komen. zowel uit NL als uit marokko.
  het is voor nederlanders maar moeilijk te bevatten dat er pubers zijn die vinden dat het de schuld van iedereen is behalve van de moeder. want ja, de “eer” is bezoedeld, en dan heb je nu eenmaal de vrijbrief om je eigen dochter af te slachten. als je nooit naar school bent gegaan, dan lijkt het vast logisch..
  als je in NL woont, lijkt het me dat je met zo’n instelling hier niet thuis hoort.
  ik ken genoeg gemengde relaties waar de ouders niet krampachtig vasthouden aan ouderwetse en ‘wat zullen de buren wel niet denken’ waanideeën. dat er toch mensen zijn die zoiets als rechtvaardiging zien om iemand te vermoorden is triest en nog minder te begrijpen dan hollandse boertjes die niet verder komen dan “terug naar je eigen land”.

 27. hahhahaha allemaal pvvers die reageren islam zal jullie kapot maken

  Het knaagt echt aan je, he? Dat die kaaskoppen je elke dag weer zo neerbuigend aankijken. In ieder geval komt de “islamitische” aap uit de mouw bij jou. Als dat alles is wat het voor jullie betekent, dan stop je het maar in je kanaal. Met de nazi’s en de Jappen heeft het westen ook afgerekend en dat waren heel andere knakkers dan het gemiddelde stelletje Arabieren. Die trouwens voor zolang ik mij kan herinneren in elke oorlog de deksel op de neus krijgen. Statistisch gezien ziet het er voor je kapotmakerij dus slecht uit.

 28. Rachid
  Omdat wij weten dat jullie het verliezen.

  Ik zou me NIETS kunnen voorstellen wat wij van jullie of de islam zouden kunnen leren, waar de maatschappij zoals wij die graag zien, beter van wordt. Noem eens iets.

 29. Beste mensen , beste moslims

  Het feit dat er door moslims nog enigzins begrip voor de moeder opgebracht kan worden geeft toch precies aan wat de werkelijke moslim denkt.
  Moslims kotsen op niet moslims ,willen er niet mee integreren zijn in hun eer aangetast als een zoon of dochter een relatie heeft met een niet moslim .
  Moslims zeiken altijd over discriminatie terwijl er geen grotere rascisten zijn dan moslims.
  En dat allemaal vanwege ene allah en een geesteszieke mohammed . Welke moslim wil straks in de hemel zitten bij de barbaren allah en mohammed ??? Stel dat ze inderdaad bestaan (is natuurlijk grote onzin maar stel ze bestaan en ze moslims inderdaad deze manier van leven volgens de regels van de koran opgelegd hebben.
  Dan nog ben en blijf je een mens.Je kan me alles wijs maken maar de meeste regels van het moslimgeloof zijn onmenselijk!(geldt in mindere mate ook voor christendom en jodendom)
  Een mens kan verliefd worden en verliefdheid houdt geen rekening met geloof .allah en zijn pedomaat mohammed eisen van de moslimmens dat stel hij of zij verliefd wordt op een niet moslim hij deze gevoelens negeert.
  allah wenst van de moslimaanhanger dat hij niet moslimmensen als minderwaardig beschouwt.
  Hij eist van de moslimmens dat ze ongelijkheid erkenen tussen man en vrouw, eist onderdanigheid naar de man ,eist van de moslimmens dat hij de koran voor zoete koek aanneemt er verbiedt de moslimmmens commentaar te geven .
  Wanneer allah echt een barmhartige god zou zijn en die ook werkelijk zou bestaan dan ga je van je gelovigen geen onmenselijke dingen eisen en ga je niet in je boekje zetten dat commentaar verboden is .alleen het feit al dat commentaar verboden is wil zeggen dat allah/mohammed een tiran is. wie wil er nu onder tirannie leven ?Op aarde willen moslims niet onder tirannie leven (vb Saddam, de mafkees uit lybie ) Maar in de beloofde hemel wel dan ?
  Islam betekent onderwerpen Welk mens wil zich nu onderwerpen aan iets of iemand dat druist toch in tegen het mensgevoel?
  Wederom iets om over na te denken : allah schept de mensen (hij kan nl alles) met een menselijk gevoel en een vrije wil en verstand daarna gaat hij regels maken die indruisen tegen vrije wil en gevoel en verstand .
  Ik noem dat sadisme schep de mensen dan zodanig dat ze geen vrije wil of verstand hebben programmeer ze als robots had hij toch ook gekund hij kan nl alles . Nee hij wil de mensen beproeven .
  moet je nagaan hoe achterlijk een god is:
  Stel jij bouwt een robot die zelf kan denken en doen wat hij wil Je schrijft een gebruiksaanwijzing(koran) voor de robot die de robot zelf moet lezen en waar hij geen commentaar op mag leveren .De robot die zelf kan doen en denken wat hij wil (hij jij nl zo ingeprogrammeerd)Is het niet eens met de gebruiksaanwijzing dan wordt jij als bouwer van de zelfdenkende robot kwaad omdat jouw zelfdenkende robot zich niet aan jouw regels houdt .Dit is natuurlijk complete idioterie voor
  ieder weldenkend mens .Vervang de bouwer nu door ALLAH en de robot door Moslim dan is het natuurlijk allemaal weer anders .

 30. @Heikneuter,

  Ik kan me voorstellen dat jij je NIETS kan voorstellen wat jullie van de islam kunnen leren. De reden hiervan is dat jij (ik zeg niet jullie want ik scheer niet iedereen over één kam)het licht van de bevrijding niet hebt waargenomen.

  Om iets te noemen. De maatschappij inclusief jij redden vanuit de hel naar het paradijs. Het liefst zie ik jou, samen met mij en de maatschappij in het paradijs. het liefst zie ik jou niet in de hel. Ik gun je namelijk het paradijs maar dan dien je wel de relegie bij God te accepteren en ernaar te leven. Het is echt niet zo dat ik je haat en dat ik je ellende wens, verre van. Ik wens je het hoogste rang in het paradijs maar je moet het echt zelf doen.

 31. jeetje door alle discussie over de islam en weet ik veel wat vergeten we bijna hoe erg dit wel niet is los van de kleur cultuur het geloof of wat dan ook we zijn toch allemaal mensen en ik heb zowel de bijbel als je koran gelezen en in de bijbel staan net zo goed dingen die als ze verkeerd worden op gevat slecht kunnen worden opgenomen en volgens mij heeft geen een god gezegd welke dan ook dat wij haat dragend naar wie dan ook moeten zijn. Het is wel makkelijk om gelijk over geloof te beginnen sorry het is 2013 geen 1800 meer en niet te vergeten onze Nederlandse voor vaderen zelf over heel de wereld gegaan om slaven te halen en nou wij geld zat hebben en alles geregeld is mogen ze weggaan deze mensen zijn inmiddels al zo lang hier dat hun wat mij betreft net zoveel Nederlanders zijn als wij allemaal. Ik heb hier nog geen een “allochtoon” rare uitspraken horen doen kan ik van een paar Nederlanders hier al niet zeggen.

  Sterke voor de familie en vrienden echt heel erg zonde van het leven van het meisje.
  Ik hoop dat ze het goed onderzoeken ook bij de moeder en niet gelijk domme ondoordachte dingen gaan roepen.

 32. Soebhanallah!

  Dit is gewoon niet in woorden te beschrijven hier word je gewoon stil van.
  Meisjes zoveel meisjes marokaanse zijn al ontmaagd laister!

  Maar dit meisje heeft toch echt fouten gemaakt die ze niet had moeten maken, haar moeder heeft haar 9 maanden moet voort dragen ze moest haar dochter op de wereld brengen die tijd was al voor haar moeder een moeilijke situatie!
  Maar het is je moeder kom nou dan ga je niet zo hsoema doen…
  Ik zou dit nooit doen ik ben zelf 16 jaar heb vele ervaring hierin en ik weet hoe dit voor haar moeder is dit voelt zwaar klote!
  Je eigen dochter gaat met een jongen drinkt Alchol.. en denkt niet aan de regels van de islam die moeder wou haar alleen het beste schenken beter gezegd geven.. maar die dochter deed maar wat ze wou laister dit moge allah die moeder helpen met deze moeilijke omstandigheden!

  Maar haar moeder heeft zelf ook een fout gemaakt wat ik vind zelf.. dat je je eigen dochter ook niet moet gaan neersteken maar andere kant begrijp ik het ook wel..
  Tuurlyk wil je je dochter niet als een hoer .. slet zien , maar praten is op dit moment het beste wat je kan doen ookal luistert ze niet wees streng voor haar laat haar niet naar buiten gaan geef der straf.. maar met mes je eigen dochter neersteken soebhanallah!

  Zoiets is haram je kan niet je dochter vermoorden .. haar dochter heeft alchol gedronken met die nederlandse jongen heeft ze wat gedaan misschien maar dit is ook zwaar haram!

  Dus hierbij .. zouden ze allebij later de hel betreden ookal probeerde die moeder haar naar de islam te richten maar dit is echt ongelovelijk moeilijk gewoon misschien deed tie moeder het wel per ongeluk maar dan zou ze denk ik niet naar de hel gaan.

  Maar het zit ook zo nederlandse jongens mogen alles en die hebben haar misschien ook veranderd in wat slechts want ja marokaanse cultuur heeft verschillende regels .. maar zei deed maar wat ze wou en misschien moest ze wel luisteren naar die jongen misschien deed ze gewoon lekker mee ff een drankje doen je weet nooit ..?

  Maar dit is echt laihfad deze gebeurtenis.

  Moge Allah haar moeder helpen en haar vergeven met deze moord.

  &Allah snackbar.
  Heb een beetje respect?
  Je kan allah geen hoer noemen het is onze heer!
  Deze worden kan je niet zomaar uit je mond schieten want als jij later ziet wat je te wachten staat zou je niet meer zo praten!

  O Allah help ons in deze wereld insjahallah worden de marokaanse meisjes wat wijzer op de wereld en hopelijk weten ze ook wat hun te wachten staat later (voor de mensen die ontmaagd zijn )
  En natuurlijk Alhamdoulilah zijn er ook meiden die niet ontmaagd zijn Alhamdoulilah en hopelijk word dat steeds meer nu en worden ze insjahallah wat wijzer

  Amieenn

 33. Laat deze moord op dit meisje een goede les zijn voor de marokkaanse jongens en meisjes!
  Willen jullie je ouders ten schande brengen, ga zo door !
  Willen jullie dit leven eerder beeindigd zien dan ALLAH voorgeschreven heeft ga zo door!

  Allah zegt tegen ons moslims: Jullie zijn de beste mensen die ik geschapen heb, jullie zijn een voorbeeld voor de rest! Soerah Âli-‘Imrân 3 aya 110.

  Mijn broeders en zusters in de Islam, wij zijn mensen geen dieren.
  Dit marokkaanse meisje deed meer dan een moeder kon verdragen, de moeder is een moslima.Zou de moeder hulp hebben gevraagd van jeugdzorg dan was ze haar dochter kwijt aan de wallen of rode brug in Utrecht! Feiten zijn nou eenmaal die dochter royzooi was dus treur niet a.u.b om afval die je langs de kant zet!

 34. @farah: ik weet niet wat me te wachten staat en ik laat me al helemaal niet door een wereldvreemde puber voorschrijven wat ik moet doen.
  in jullie ‘cultuur’ is het wellicht zo dat je blindelings de meest bizarre verhaaltjes overneemt omdat iemand dat aan je heeft verteld. van dat juk hebben we in west-europa ons al tientallen jaren geleden bevrijd. ooit komt er een dag dat ook jullie kunnen omgaan met deze vrijheid. tot die tijd zijn jullie veroordeelt tot het slaafs volgen wat mannen in jurken je opdragen.

  en zeker kunnen ‘wij’ allah en mohamed hoer of pedo noemen. als die allah dan zoveel superpowers heeft, waarom slaat de bliksem dan niet in bij me zodra ik dat doe? nee, je denkt dat allah dat stiekem gaat doen als niemand kijkt…
  ik ben blij dat ik ergens woon waar ik alles mag zeggen en dat laat ik me niet door dogmatische kuddedieren verbieden.

  echt, wat word ik misselijk van 16 jarigen die denken de wereld te kennen.

 35. @appie_utrecht: als je serieus denkt dat een ouder het recht heeft om zijn/gaar kinderen dood te maken heb je echt een steekje los. maar waarschijnlijk praat je gewoon je vriendjes na.
  hoe sterk is jouw overtuiging van de islam als je vindt dat een ouder als rechter moet fungeren terwijl je toch overtuigd zou moeten zijn dat allah dat allemaal wel oplost als de tijd daar is?
  schijnbaar is dat ‘geloof’ van je toch niet sterk

 36. Rachid
  Ik leef mij leven naar beste weten en kunnen. Wat gij niet wil dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet, in die trant. Eerlijk en hard naar jezelf zijn en je eigen broek ophouden. Mocht er na de dood nog iets zijn, dan zie ik wel hoe ze daar over mij oordelen. Mezelf en anderen hier op aarde voor de gek houden, lijkt me geen goede stap in de goede richting. Daarvoor zie ik teveel hypocrisie onder Christenen, Moslims en andere ‘gelovigen’. Die vallen met hun dubbele moraal zo door de mand bij God, Allah, Jahweh of het koekiemonster.

 37. Beste

  deus_delendus_est of wat je naam ook mag zijn!
  In nederland heb je als moslim geen recht of rechtbank die jouw recht behandeld volgens de boek!
  Weet je wat het doet met een moeder die haar dochter naar de klote ziet gaan?

  Trots, zegt dat jouw iets?
  Voorbeeld:

  Ik lig op jouw vrouw in bed wanneer je thuis komt van je werk. wat doe je bel je de politie of gaan we met zijn drieen verder? wat doe je?

  deus_delendus_est als het komt op Islam dan is de afstand tussen jouw en mij zoals het westen en het oosten.
  Als jij islam in je hart hebt dan zul je het pas begrijpen en tot die tijd ben je een verdwaald persoon die werkt om belasting te betalen en totaal geen besef van de bedoeling van dit korte leven op aarde.

  oke deus-….. ik ga bidden en ook voor jouw doei.

 38. de hollandse mannen die hun hele gezin vermoorden en dat komt wel vaker dan bij marokanen en dat noem ze famillie drama en ergste je hoort die hollanders dan niet oja dat zijn hollanders stelletjes rasisten ga kinderen neuken pedofiele volkje

 39. Appie Utrecht
  Waarom ben jij hier in dit land? Je bent hier klaarblijkelijk voor sociale voorzieningen en/of om te koloniseren/islamiseren. Anders doe je het jezelf toch niet aan in deze hel op aarde aan de Noordzee te moeten leven. Which ist it?
  Er zijn toch islamitische staten genoeg op deze wereld waar je je een stuk beter op je gemak zou moeten voelen. Of is de islam in de dagelijkse praktijk van een islamitische staat toch niet zo’n feest? Dat zou duiden op een tegenstelling tussen wat er gepreekt wordt en hoe er geleefd wordt. Dat is dan zoiets als in onze Christelijke bible-belt: respect, liefde en god prediken en ondertussen alle anderen haten. Dat noem ik zelfbedrog en logischerwijze/per definitie ben je dan geen goede gelovige. Je zit dan in een religieuze spagaat. Zielig. Sort of.

 40. Beste Heikneuter
  Als jouw voorouders niet lui waren en gewoon het werk deden dat gedaan moest worden dan hadden jouw voorouders niet in marokko geweest en mijn vader vragen of hij a.u.b wilde werken in holland.Ik ben hier en inderdaad op de 24ste van ierde maand wordt geld gestort op mijn rekening, oke ik ben eerlijk dank jullie wel hiervoor!

  Maar ik ga terug zeker weten, Heikneuter ik heb nog 65,000 euro nodig dan ga ik definitief terug.

  ik ga weer aan het werk.doei

 41. @appie utrecht: voor mij hoef je niet te bidden hoor, maar toch bedankt.
  ik heb totaal geen behoefte aan islam of welke religie dan ook in mijn ‘hart’. als die zogenaamde afstand dan zo groot is, heb je het überhaupt wel naar je zin hier? het lijkt er op dat je vindt dat je eigenlijk niet hier wilt zijn. ‘in dat land van ongelovige honden’ 😉

  en dat je hier geen rechtbank hebt volgens het beok zou niks moeten uitmaken toch? allah regelt dat allemaal in het hiernamaals, daar hoef je als ouder niks voor te doen.

  eventjes over het ‘naar de klote zien gaan van je dochter’ en de trots die daar bij zou horen. trots is één van de hoofdzonden in de christelijke godsdienst, aangezien hiervan heel veel is overgenomen door de islam, lijkt het me waarschijnlijk dat dat daar ook geldt:

  “Waarlijk, Hij houdt niet van trotsen.” ( Qor’aan 16:23)

 42. “Waarlijk, Hij houdt niet van trotsen.” ( Qor’aan 16:23)

  De betekenis hiervan is: je in de schulden steken voor een auto en rondjes rijden om een sletje te versieren.
  Of zeggen ik heb gedoneerd aan glazen huis
  of met je nikes schoenen op tafel om te laten zien aan de menigte kijk ik heb een juwelier berooft en nieuwe schoenen gekocht.

  Pas op met het lezen van de koran en je eigen betekenis aan geven ! koran is geen bijbel !
  het gaat hier om een moeder die op fotos zag dat haar dochter zich gedroeg als een hoertje meer niet, en ook al zit je op vwo en hockey.

  doei

 43. @karim: ik heb geen problemen om die hollandse mannen en vrouwen die hun familie uitmoorden voor altijd op te sluiten. net zoals die achterlijke marokkaanse hoer uit ijsselstein. blijkbaar zie jij als enige daar een hypocriet verschil.
  als laatste is het raar dat je iemand vereert die met 9 jarige meisjes trouwt, maar wel anderen voor pedo uitscheldt. zogenaamd om haar te redden.. jaja, dat zei dutroux ook!

  er is trouwens een reden waarom dat familiedrama genoemd wordt: het schijnt zo te zijn dat er anders nog meer kopieergedrag ontstaat wanneer dat anders genoemd wordt.
  blijft raar natuurlijk, maar schijnbaar is dat zo.

 44. @ appie
  Hoe ziek is die allah van jou wel niet om te zeggen dat moslims de beste mensen zijn die hij heeft geschapen .Wie riep soortgelijke onzin in 40-45 over het arische ras?
  wederom een bewijs dat de zgn allah van jou niet spoort .Hij heeft dus blijkbaar ook niet- moslims geschapen volgens jou.
  fijne boy die allah en dan van bovenaf gaan zitten kijken hoe de moslims en niet moslims met elkaar gaan knokken wie de beste god heeft.

  een god kent een kunstje nl: mensen scheppen.hij schept 2 soorten: moslims (die naar hem luisteren en niet moslims die niet naar hem luisteren hij laat ze vervolgens met elkaar vechten en gaat van bovenaf toe zitten kijken .
  Een soort playstation van allah dus .

  hij maakt het nog leuker en zegt tegen de mannelijke moslims als je goed mijn regeltjes (koran)opvolgt dan krijg je in de hemel straks 70 maagden . en zegt tevens man en vrouw zijn gelijk.Waar staat in de koran dat fatima straks recht heeft op 70 jonge adonissen? is toch gelijkheid?

  Dan heeft allah de man moslim zo geschapen dat als hij een aantrekkelijke moslima ziet hij daar een harde plasser van krijgt en hij de moslima vervolgens wil penetreren.
  Dan kan natuurlijk niet volgens allah
  Oplossing zou normaal zijn: man ga met oogkleppen op lopen zodat je de moslima niet meer ziet of ga kampfer eten nee zegt allah moslima maak je lelijk en verberg jezelf onder een hoofdoek en lange soepjurk .
  Dus het probleem van de moslimman ,,zich niet kunnen beheersen ,, wordt opgelost door het zgn lustobjekt die daar niets aan kan doen opdracht te geven zich lelijker te maken .

  Ik stel hier zo maar wat zaken aan de kaak en kan er nog vele opnoemen
  MAAR WAT IK NIET BEGRIJP IS DAT EEN OPGELEID PERSOON UIT DE MODERNE WERELD MET DROGE OGEN BEWEERT WERKELIJK IN DE FLAUWEKUL INZAKE ALLAH
  en ZIJN ROVERHOOFDMAN DE PEDOFIELE MOORDENAAR mohammed TE GELOVEN.
  En nogmaals stel dat ik het mis heb en hij bestaat werkelijk en heeft werkelijk de regels in de koran gedicteerd dan nog wil jij toch niet met zo n tiran en roverhoofdman in 1 hemel zitten? Waar is je gevoel van menselijke normen en waarden?Je praat toch zo over eer en trots ?

  ik heb te veel eer en trots om mijn menselijke waarden vrijheid ,gelijkheid, goed voor een ander zorgen, niet stelen ,niet moorden enz over boord te gooien om aan de achterlijke onmenselijke regels van een tiran genaamd allah tegemoet te komen opdat ik anders zou branden in de hel .

 45. @Heikneuter (had je nu echt geen andere naam kunnen kiezen?)

  Molukkers, Indo’s, Surinamers en Antillianen zijn allemaal aanwezig in Nederland en veel langer dan de Marokkanen. Hoeveel leden van deze bevolkingsgroepen zie je in de politiek, in het bedrijfsleven, hebben een eigen zaak, zie je op de Universiteiten en HBO-instellingen, hoeveel zitten er werkloos thuis, zonder opleiding.

  Vergeleken met de Marokkaanse gemeenschap presteren zij zeer ondermaats, zeeer ondermaats.
  Toch hoor je er niks over, omdat zij onderdanig zijn en zich laten meeslepen in het proces van assimilatie.

  Iedereen gaat hier los, waaronder ook ik op een situatie waar niemand iets van weet. De telegraaf gooit na drie dagen het woordje “eerwraak” in de titel en heel Nederland staat op zijn kop. Telegraaf/PVV aanhang is blij, want alle aandacht is weer gericht op de Marokkanen. Laat iedereen zich richten op de vele mensen die in de schulden dreigen te raken, doordat ze hun hypotheek niet meer kunnen betalen, in plaats van 1 uitzonderlijk incident.

 46. Inna lillahi wa inna ilaihi rajiun.

  laten we niet te vroeg conclusies trekken.we kenen de familie niet.we moeten altijd de verhalen van alle kanten dan gaan we conlusies treken.we weten dat het meisje een puber is.we maken allemaal fouten.vooral die leeftijd.ook veel goede dienen.we kunnen haar moeder niet. Wellicht is ze psygisch ziek.

 47. @DDE

  Je kunt wel aangeven dat je Nederlanders die hun gezin uitmoorden ook opgesloten wil zien, mooi correct antwoord ook. Het is helaas zo erg geworden dat niemand er meer van opkijkt en wanneer de maandelijkse rekening voor de hypotheek op de deurmat valt, men er zelfs begrip voor heeft, want het blijft steeds gebeuren met een hoge frequentie.

  Wanneer heeft een Marokkaan(se) voor het laatst in Nederland iemand vermoord, vanwege dat zogenaamde “eerwraak”?

  Dat de profeet Mohamed (vzmh) Aisha op jonge leeftijd heeft gehuwd is slechts één regel uit een hoofdstuk. Ga op onderzoek uit en leer het completen verhaal. Dat geknip, geplak en geroep van halve (on)waarheden moet je overlaten aan de PVV’ers. En wij vereren niemand andes dan God!

 48. Appie Utrecht
  Ik kan me nog herinneren dat destijds aangekondigd werd dat er Marokkanen en Turken naar Nederland gehaald zouden worden. Mijn vader is een ex-marinier en Indiëganger die in Indonesië o.a. tegen Hezbollah en Mashumi heeft gevochten (en er met zijn maten meer dan een paar busladingen vol onder de groene zoden heeft laten belanden) en die zei meteen al: mensen met dat geloof passen hier niet. Daar krijg je ellende van. En zo is het maar net. Helaas zadelen onze graaiende zakenmensen en bestuurders ons steeds weer op met een nieuwe golf uitvreters. Andere wijsheid van hem: opgefokt heldendom is leuk, dekking zoeken is beter, niemand is kogelvrij.

 49. @Heikneuter

  Mooi hoe je, je vader op een voetstuk plaatst en zijn daden ( Als bezetter een ander volk duizenden kilometers verderop is gaan uitmoorden, dat hem niks heeft gedaan) verheerlijkt.

 50. Vooropgesteld, ik vind elke vorm van geloof een (zelf)opgelegde vorm van zwakzinnigheid. Het klakkeloos geloven in een boek wat vele jaren na de gebeurtenissen in een tijd van horen-zeggen is geschreven. Voor alle oogkleppers (Christen, Moslim, Jood), kijk eens in elkaars boeken en naar de overeenkomsten, lekker origineel met zijn allen.

  Dat er hier boven “mensen” (ik kan je geen mens meer noemen) zijn die dit goed praten, gebaseerd op een boekje met wat regeltjes erin, geschreven door een pedofiel, (ook al is het maar 1 regel, trouwen met een 9-jarige is pedofilie), geeft maar aan wat een zieke geest geloof creëert.

  Ik heb veel met Christenen, Moslims en Joden gewerkt, stuk voor stuk kortzichtige, haatdragende mensen tegenover niet- of anders-gelovigen, maar wel vol blijven houden dat hun “geloof liefde is”. Dagelijks worden mensen afgemaakt, gemarteld, onderdrukt en misbruikt uit naam van een onzichtbare, maar schijnbaar almachtige persoon. De geschiedenis in ogenschouw genomen zijn gelovigen, van alle religies, schuldig aan meer oorlogen, doden, verkrachtingen, onderdrukking en andere zieke dingen bij elkaar. Ze zijn daar nog nooit voor gestraft door hun godje (die ik met plezier hoer, pedo, mongool, gedegradeerd mismaaksel, etc. noem), betekent dat dus dat dat godje blij is met al het geweld. Wat dan ook weer betekent dat die religie dus draait om haat, geweld, misbruik, onderdrukking en volkerenmoord.

  @Appie
  Je gedraagt je wel als een dier op deze manier. Er is niks menselijks aan een moord goedpraten op basis van een volledig onbewezen waarheid beschreven in een smerig kladje.

  @Karim
  Ik kan je als docent op een VMBO school daar wel wat antwoorden op geven. De inzet en het doorzettingsvermogen van deze bevolkingsgroepen is om te huilen zo slecht. Het misgunde kleutergedrag zorgt ervoor dat je nergens aan de bak komt. Hoe je het ook wendt of keert, je bent in Nederland, waar de meerderheid Nederlander is. Hier heerst een bepaalde werkmentaliteit en geen van de bevolkingsgroepen waar jij het over hebt, voldoet in grote getale aan deze mentaliteit. Daarbij, de minachting die komt met je “superieure” geloof of afkomst, je bontkraag en “zeg wolla, ik zweer, zeg wolla, zemmel” taaltje creëert een beeld van stupiditeit en achtergesteldheid in de ogen van de meerderheid (Nederlanders). Aanpassen is een must. Ik kan niet naar Marokko gaan en zeggen dat de lokale bevolking honden zijn, afvalligen en dom omdat ze in god geloven. Hier wel, want hier heerst een andere cultuur. Als je je daar niet aan wenst aan te passen, ga je toch weg? Misschien moeten Appie en jij je geld bij elkaar leggen, want 65.000 sparen uit een uitkering duurt lang!

  Al met al komt geen van jullie met steekhoudende argumenten en weigert ieder van jullie de hand in eigen boezem te steken. Nederland voert al sinds we gast arbeiders hier een baan aanboden (wat deden je ouders toen ze daar woonden?) een po-actief multi cultureel beleid. Toch blijkt maar weer dat het de minderheden zijn die problemen veroorzaken. Ik krijg van een groep Nederlanders geen “kk tatta” of iets naar mijn hoofd, ik zie weinig tot geen blanke gezichten op gepubliceerde beveiligingscamera beelden.

  Ga je toch vragen stellen hoe dit allemaal zo komt…

 51. Ik zou voorstellen aan diverse personen hier om de film zeitgeist eens te kijken, daarin word onder andere besproken over de diverse godsdiensten. Het blijkt dat alle religies uiteindelijk bij een en de zelfde fantast zijn begonnen. in de loop der eeuwen zijn er hier en daar wat zijtakjes in de verhalen gekomen. zo is het moslimverhaal gewoon een spin off van het christendom, is het christendom weer een spin off van een of andere romeinse klepzeiker die timmerman was en zo kunnen we nog milenniums teruggaan.

  Fijn te weten dat je als moslim recht hebt op 70 maagden als je netjes volgens de regels van allah leeft, maar waar moeten die 70 maagden dan vandaan komen en wie heeft dat verzonnen? sterker nog WIE O WIE is er terug gekomen van gene zijde om dat te vertellen?? wie o wie, vertel mij wie t was en geef me daar het onomstotelijke bewijs van en ik ga gelovig worden, ik ga dan moslim worden en zal netjes 5 keer per dag met mijn reedt omhoog naar mekka bidden.

  Een beetje realistisch mens een beetje verstand en een klein beetje intelligentie, dan moet je toch weten dat die verhalen uit de bijbel/koran soeran en welk ander sprookjesboek dan ook toch gewoon verhaaltjes zijn voor het slapengaan.

  hoeveel mensen zijn er uit naam van een “god” al wel niet vermoord. hoeveel oorlogen zijn er al niet geweest om een “god”.
  Religie is ook een wetenschap die andere wetenschappen in de weg staat, die vooruitgang tegenhoud. Ook het christendom heeft bijna 1000 jaar stil gestaan in de tijd.

  moslims leven nu helaas nog ruim 500 jaar terug in de tijd ten opzichte van het westen.

  en dat is religie. stilstaan in de tijd en moorden om je gelijk te krijgen voor je fabeltje

 52. Die meiden worden dus maar gestraft als ze niet doen wat de islam zich voorschrijft maar wat al die klote gasten allemaal doen, die laat over straat lopen, overvallen plegen, mensen in elkaar slaan etc etc, blijven ongestraft. Ik begrijp het niet. Is daar dan geen straf voor????
  Als zij nou doodgestoken worden dan zal het hier in nld lekker opgeruimd zijn. Dan zie je er bijna geen 1 meer lopen.
  Maar Helaas. We zullen het ermee moeten doen.

 53. Wil ook nog wel even erbij vermelden dat ik totaal geen problemen heb met de mensen zoals
  Karim en Appie die hierboven schrijven. Gewoon net nederlands en normaal hun verhaal doen.
  Kom je ook niet vaak tegen…

 54. De islam het schuim de aarde laat ze rotten in
  de hel.Mocro,s in Nederland het lafste volk dat
  er bestaat varkens zijn het nog lager dan dat

  Heil !!!

 55. Aan de reacties hier kun je een onderscheid zien tussen de geïntegreerden en niet-geïntegreerden (degenen die nog stil zijn blijven staan in het stenen tijdperk!) Die laatsten zijn van mening dat iemand vermoord mag worden als hij of zij met een niet-moslim omgaat!
  Nu zullen we even met hun redenering (gedachtengang) meegaan: “Dit meisje zou dus nog leven als zij met een moslimjongen omgaat die
  – andere vrouwen uitscheldt voor hoer
  – die het normaal vindt dat meisjes op hun 9e jaar uitgehuwelijkt worden aan een man van 45
  – die andersgelovigen en andersgeaarden vermoordt
  – die bejaarden en vrouwen op straat overvalt
  – die winkeliers overvalt en doodschiet
  – die een scheidsrechter, omdat ze het niet eens zijn met zijn beslissingen, doodschopt
  – die later zijn dochters als kleuter laat besnijden, etc.etc.
  Dus volgens hun redenering is het terecht dat dit meisje door haar eigen moeder is doodgestoken”

  Bovenstaande klinkt extreem, maar iedereen met een normaal gezond verstand, weet, dat vele extreme moslims dit als basis gebruiken voor hun daden!

 56. @Karim “Molukkers, Indo’s, Surinamers en Antillianen zijn allemaal aanwezig in Nederland en veel langer dan de Marokkanen. Hoeveel leden van deze bevolkingsgroepen zie je in de politiek, in het bedrijfsleven, hebben een eigen zaak, zie je op de Universiteiten en HBO-instellingen”

  Karim, In diverse bedrijven en staatsinstellingen/Ministeries hebben indische Nederlanders een hoge positie, hebben hun kinderen én kleinkinderen een universitaire opleiding! Doordat jij waarschijnlijk nooit met hen persoonlijk contact hebt gehad, maar met hun Nederlandse ondergeschikten, betekent niet dat ze er niet zijn!

 57. Predector,

  De bevolkingsgroepen die jij noemt werden in het verleden aan de piraten onderworpen (lees de geschiedenis eens, de nootmuscaat gedoe!!) je zal wel weten waar ik het over heb. Deze bevolkingsgroepen zijn kalm gemaakt door Nederlandse lolly’s en als excuus en politieke spelletjes werden deze mensen tot aan de dag van vandaag voor de gek gehouden door ze puur verwanten te noemen (iets om voor te schamen!!) Integendeel de Marokkaan was trots, is trots en zal altijd trots zijn op zijn geloof en traditie.

 58. @moslim, Ik ben het met je eens, dat de koloniale bevolking in het verleden door Nederlanders(met het koningshuis als “hoofdbegunstigde”), als slaven werden behandeld! Daarom is het des te meer een prestatie dat zij zich in dit land hebben opgewerkt en leidende functies bekleden!

 59. @AKA

  Je hebt een lang betoog geschreven, dat bestaat uit allerlei kortzichtige en beledigende argumenten. Maar uiteindelijk aan het eind, komt de aap uit de mouw. Waarschijnlijk ligt de basis van deze frustraties in je onkunde als docent, om je leerlingen in het gareel te houden. Neem het jezelf niet kwalijk, want het is sinds de ontzuiling van Nederland alleen maar moeilijker geworden om als docent met jongeren om te gaan.

 60. Aka,
  OOOOHjaaa! zie je geen blanke verwanten op de openbare camera’s??! ehm !! zal ik jou dan even terug in de tijd sturen en je herinneren aan de slagvelden van Haren gemeente Groningen, waar je landgenoot een oudere van boven de 80 met stoeptegel voor het leven verminkt!! die NL-boer (verkrachter) die de jongedame had verkracht en met fiets en al in de sloot had gegooid?? enz……… er zijn duizenden incidenten wel geweest waar jullie de hoofdprijs mee kunnen halen en ohja Pedofilie is iets die jullie zelf hadden uitgevonden en niet de moslims! De pedofiel is hier in het paradijs! zal bij ons niet zijn, daarginds in Arabie! Dus hou op met onzin kramen en kom met wijze nieuws.

 61. @predictor

  Een Indo is een Indonesier met Nederlands bloed. Vaak waren dit nakomelingen van Nederlandse mannen die hun seksuele behoeften niet konden bedwingen. Door de andere indonesiers werden ze gezien als kinderen van een niet zo nette vrouw en verraders. Nadat Nederland weg ging uit Indonesie moesten deze Indo’s aan de hand van papieren bewijzen dat ze Nederlands bloed hadden, anders mochten ze niet mee naar Nederland.

  Dat er van deze Indo’s een enkeling “blank” genoeg bevonden werd om opgenomen te worden door zijn Nederlandse familie en zodoende in een hoge positie terecht gekomen is, dat geloof ik graag. Maar kijk maar eens wat de rest hun nakomelingen gepresteerd hebben.

 62. Ik zie hier zowel door moslims als Nederlanders de meest primitieve reacties! Ik hoop alleen dat deze niet als kenmerkend worden beschouwd voor het geciviliseerde deel!
  Ik begrijp de frustraties, doordat dit voor velen (en ook voor mij) weer een voorbeeld is van een cultuur die absoluut niet in deze tijd past! Maar door elkaar voor ‘rotte vis’ uitmaken, maakt alleen dat men het (kleine beetje) respect voor elkaar nóg meer verliest!

 63. @SAB

  Laat mij de eerste zijn om toe te geven dat er problemen zijn met te veel Marokkaanse jongeren.

  Laat me je gelijk uitleggen dat “eerwraak” iets cultureels is en dus zeker niet Islamitisch.

  Laat me je gelijk ook duidelijk maken dat je vooral als Marokkaanse jongen een makkelijk doelwit bent voor de media. Het leidt lekker af van de echte problemen die er zijn in onze samenleving. Als Marokkaan word je vaker aangehouden door de politie, krijg je hogere straffen en ben je interessanter voor de kijk en leescijfers in krant en op tv. De mensen wijzen toch liever een “vreemde” aan als zondebok voor allerlei problemen dan iemand uit hun eigen midden.

 64. @moslim “Zolang er de sint en de pieten bestaan geloof ik niet in leidende functies”
  Moslim, REKEN maar dat die er zijn! Dat kan ik je uit eigen ervaring zeggen! 😉

 65. @Karim, jullie hebben je mond altijd vol van “generaliseren” en nu doen jullie hetzelfde!
  Allereerst zijn er Europeanen (dus ook Nederlanders) gewoon GETROUWD met lokale vrouwen!
  Deze vrouwen hadden in sommige gevallen zelfs een hogere status in hun land dan de “gewone” Nederlanders! Hun ouders zaten in een hoge maatschappelijke klasse en bezaten landgoederen of plantages!

  En juist de 2e en 3e generatie hiervan in Nederland hebben gestudeerd en zijn in het bezit van HBO- en Universitaire diploma’s!

 66. @Karim:”Laat me je gelijk ook duidelijk maken dat je vooral als Marokkaanse jongen een makkelijk doelwit bent voor de media.”

  Kom nou! Ga even met je beide benen op de grond staan! De media is in heel Europa duidelijk gemanipuleerd! Er wordt in de berichtgeving bij geweld angstvallig verzwegen, als het om allochtonen gaat, en systematisch vermeden deze te benoemen!
  In sommige gevallen wordt alleen het woord ‘getint’ genoemd, omdat men het woord ‘islam’of ‘moslim’ als taboe beschouwt!

 67. Als dat meisje Miriam een slet was (god – maakt niet uit welke, maar een met een menselijk hart – hebbe haar ziel), dan was Aisha dat ook. En mohamed een pedofiel.

 68. @predictor

  Ga eens een rondje lopen op een HBO of Universiteit en kom dan terug.Je houdt jezelf voor de gek!

  Ook al waren ze getrouwd, dat nam nog niet weg dat er op neer gekeken werd. Ik snap dat je het een pijnlijk onderwerp vindt, maar ook pijnlijke onderwerpen moeten besproken kunnen worden.

 69. Nu staan ze weer vooraan, de pvv en aanhang. Vorige week reed en moeder haar auto de sloot in nadat zij haar 2 jarig zoontje had gewurgd en nam ook haar 7 jarig kind maar gelijk mee. Waar waren jullie toen met die grote monden.lazer op naar pownieuws.

 70. @Karim, dan moet ne nodig een bril aanschaffen! Wat je inderdaad NIET ziet (althans zeer weinig) zijn niet-westerse allochtonen! Zelfs in het Hoger en Middelbaar onderwijs schitteren ze door afwezigheid! Je zou toch denken dat de 2e en 3e generatie genoeg kansen hebben gehad! Of het aan hun intelligentiegraad ligt of gewoon onwil, laat ik hier wijselijk in het midden!

 71. @Maghrabi. Geestelijk zieke mensen heb je in elke bevolkingsgroep. Het gaat hier echter om BEWUST veroorzaakte geestelijke Gestoordheid, als gevolg van een van jongs af aan onafgebroken (gestoorde religieuze) indoctrinatie!

 72. Voor Iedereen, die hier constant probeert om deze barbaarse daad goed te praten en constant probeert met het vingertje naar anderen te wijzen:
  HET IS EN BLIJFT EEN ONAANVAARDBARE MISDAAD VAN EEN RELIGIEUZE BARBAARSE CULTUUR!

 73. DE DEFINITIE van “BARBAARS”:
  Barbaars is, als bepaalde gebruiken uit het stenen tijdperk anno 2013 NOG STEEDS worden gehanteerd, zoals:
  – Het stenigen, verbranden en onthoofden van vrouwen, omdat ze ontrouw zijn geweest
  – Het uithuwelijken van 9-jarigen met volwassen mannen
  – Het primitief besnijden van kleine meisjes (kleuters)
  – Het plegen van genocide (ook op eigen volksgenoten) omdat deze andersgelovig zijn of zich niet willen bekeren
  enz. enz.

 74. Weet je, er wordt vaak gezegd, dat de opvoeding iemands gedrag bepaalt! Maar Naarmate je ouder wordt en zelf rationeel kunt nadenken, kun je ook concluderen dat een bepaalde opvoeding, al dan niet geïndoctrineerd door een cultuur of religie, goed of fout is! Hier zijn geen normen voor (behalve de wettelijke), maar het is een een intuïtief besef van wat wel of niet humaan en menswaardig is!

 75. @predictor

  Je bent kennelijk op je teentjes getrapt, want je emoties hebben de overhand genomen, wat zich uit in gescheld en ongefundeerde beschuldigingen. Zonde!

  Je toont je net zo extreem en blind voor andermans argumenten als de mensen waar je tegen ten strijde trekt.

 76. Karim, kun jij 1 voorbeeld noemen waar ik scheld? Bovendien moet je je niet zo gauw aangesproken voelen door algemene opmerkingen, want dan lijkt het sterk op het spreekwoord: “wie de schoen past…”

 77. @Karim, v.w.b. “ongefundeerde beschuldigingen” even onderstaande GEFUNDEERDE perceptuele “toespraken”

  In twee huiveringwekkende videotoespraken, elk zo’n negen minuten lang, die staan op het Youtube-kanaal van Sharia4Holland, noemt de haatprediker Imran Geert Wilders een vervloekte, ongelovige hond. In een langdurige smeekbede vraagt hij Allah „alle ziekte op aarde” uit te storten op de politicus. Ook vraagt hij Allah „zijn gezondheid te veranderen in ziekte en zijn rijkdom te veranderen in armoede”. „Moge op hem afkomen alle schande, problemen en rampen die een mens maar kan overkomen in het leven.”
  De extremist, die voor de camera zit met wat lijkt op een schouderholster, zegt uit te zijn op de „dominatie van de wereld”. „Wij zullen niet stoppen tot ons plan is uitgekomen. Wij zullen Nederland veroveren, zoals België en de rest van de Europese landen. Wij zullen de zionisten, de nakomelingen van apen en varkens, verdrijven uit Palestina. Zij zullen Israël van de kaart vegen. Denk jij echt dat jouw zionistische vrienden jou zullen steunen, jij vervloekte hond.” Eerder preekte Abu Imran op een filmpje in gevechtskleding, waarbij op de achtergrond automatisch geweervuur was te horen en het doorladen van automatische wapens!

 78. Wat moet ik met de toespraken van die kerel van sharia4holland/belgium met zijn 16 aanhangers? Wat probeer je hiermee te bewijzen?

  Er stemden in Nederland anderhalf miljoen mensen op een extremist. Wie anderhalf miljoen aanhangers heeft die zich aangetrokken voelen tot extremistische ideeen, daar moet je angstig voor zijn.

  Het verkondigen van halve waarheden en hele onwaarheden, het bestempelen van culturele gebruiken als religieuze gebruiken om daarmee mijn religie in een kwaad daglicht te zetten, komt op mij over als schelden. Misschien is beledigen een beter woord, maar schelden heeft dan ook als doel om te beledigen.

 79. Karim: “Er stemden in Nederland anderhalf miljoen mensen op een extremist. Wie anderhalf miljoen aanhangers heeft die zich aangetrokken voelen tot extremistische ideeen, daar moet je angstig voor zijn.”
  Sorry, Karim in het begin kwam je aardig intelligent over, maar nu ga je echt raaskallen! Google maar even wat het woord EXTREMIST betekent, dan denk ik dat je heel veel niet-westerse volksgenoten tegenkomt!

 80. @Karim Het weergeven (aantonen dus) van feiten van “gebruiken” van een bepaalde religie, vat jij op als schelden!Dat jij als gevolg van indoctrinatie met oogkleppen oploopt, betekent niet dat deze waarneembare en aantoonbare feiten luchtkastelen zijn die door het grootste deel van de wereld wordt waargenomen (behalve de geïndoctrineerden)!
  Dus volgens jou zijn de beelden van de vermoorde ambassadeur, scheidsrechter en de miljoenen geëxecuteerde mannen, vrouwen en kinderen allemaal gemaakt om jouw religie in een kwaad daglicht te stellen?
  Kom nou! Get real!

 81. Volgens de dikke van Dale is een extremist: iemand die uitersten nastreeft.
  Volgens de dikke van Dale is barbaars: onbeschaafd, wreed/onmenselijk.
  Het presenteren van je eigen definities als feit is niet zo handig, raadpleeg voortaan de dikke van Dale, een erkend woordenboek.

  DE DEFINITIE van “BARBAARS”:
  Barbaars is, als bepaalde gebruiken uit het stenen tijdperk anno 2013 NOG STEEDS worden gehanteerd, zoals:
  – Het stenigen, verbranden en onthoofden van vrouwen, omdat ze ontrouw zijn geweest
  – Het uithuwelijken van 9-jarigen met volwassen mannen
  – Het primitief besnijden van kleine meisjes (kleuters)
  – Het plegen van genocide (ook op eigen volksgenoten) omdat deze andersgelovig zijn of zich niet willen bekeren
  enz. enz.

  Op overspel staat de doodstraf in de islam, voor zowel man als vrouw. Of de straf hiervoor onthoofding of steniging is weet ik niet zeker, naar mijn weten is het een van de twee. Maar nogmaals welke het zeker is, dat weet ik niet. Het is verder leuk voor de enge beeldvorming om verbranden toe te voegen, maar dit klopt dus niet. Dit bedoel ik met onwaarheden! Verbranding doet mij meer denken aan hoe “ketters” in Europa behandeld werden.
  Uithuwelijken is een cultureel gebruik en niet islamitisch, dus weer een onwaarheid. Nogmaals, hou aub op met het PvV-achtige knip en plak werk, toon de dingen in hun geheel en in hun context.
  Het besnijden van meisjes is een cultureel gebruik dat voorkomt in enkele landen in de wereld, daar is dus ook niets, maar dan ook niets islamitisch aan. Weer een onwaarheid van jou zijde dus.
  Genocide oftewel volkerenmoord, is meer besteed aan de Europeanen, zie: de Indianen, de Aboriginals, de Joden, de Afrikanen, recent nog de Bosniers en nu de Afghanen, de Irakezen en met steun van, de Palestijnen.
  Op al bovenstaande volkeren is genocide gepleegd door christelijke Europeanen.

  Je presenteert je eigen misvattingen als feiten en aan je late manier van reageren, ben ik bang dat jij degene bent met oogkleppen op.
  Voor je weer reageert, zorg ervoor dat je feiten aanduidt als feiten en je eigen mening als je eigen mening.

 82. @Karim, je kunt allerlei smoesjes en excuses aandragen zoveel je wilt maar de perceptie van de rest van de wereld is de REALITEIT! Iedereen met een beetje gezond verstand ziet en weet dat de islam de meest primitieve en gewelddadige religie is! Daar zijn duizenden werkelijkheidsgetrouwe voorbeelden van!

  Het ontkennen hiervan is inherent aan deze ideologie (de waarheid verdoezelen en een eigen “waarheid” creëren)!

 83. Ik vraag me altijd af waarom mensen die geen bevestiging krijgen van hun vastgeklampte ideeën, gewoon een “lees-blackout” krijgen!
  Ter info Karim… het aantonen van feiten IS een inhoudelijke reactie!”

 84. Ik kan bovenstaande in 1 zin samenvatten (en ik denk dat er velen het hiermee eens zijn!):
  “Een religie die ALLE MENSENRECHTEN SCHENDT kan en mag nooit worden getolereerd!”

 85. Maghreb.nl

  Doe iets aan mensen die holocaust roepen! achterhaal hun adressen en doe aangifte bij de politie en anders laat die mensen maar voor de neus van de moslims verschijnen i.p.v achter hun pc’s, dan zal de klootzak moslimhater anders piepen.

 86. moslimhater heeft helemaal geen respect voor zijn voorouders.zijn voorouders hadden in de Eerste en Tweede oorlog onder bezetting. bijna geen eten.vooral Tijdens de winter van 1944/1945, de ‘Hongerwinter’. ze aten zoals aardappelen schillen.en eenden waren bijna uitgestorven.en ook dankzij de moslims,Marokkanen.hebben ze zeeland en Parijs bevrijd.enz…

 87. onze profeet mohammed salla allaho alayhi wasalam heeft gezegd maak de gene die niet jaloersen zijn voor zijn geloof natuurlijk tussen (islam) doooooooooooooood….. 9ala rasolo allahi alayhi wasalam Oktolo mala ghayrata laho

 88. @Maghrabi, je hebt gelijk dat de Marokkanen samen met Frankrijk hebben deelgenomen aan de bevrijding van Europa in de 2e wereldoorlog!
  Daarom is het te meer verwonderlijk dat deze generatie qua moraal zo enorm verschilt…

 89. grootste racisten in de wereld zijn nederlanders zijn hebben slaven uit afrika verkocht in amerika ze doen zich zo heilig voor maar ze hebben indonesie uit gerooft en de mensen vermoord en nu tegen de moslims dat noemt zich demokraten en hier zijn de mensen rechten gerespekteerd nederlander zijn racisten altijd geweest eerst tegen zwarte mensen dan de joden nu de moslims vuile kut kaaskopen jullie gaan naar turkije egypte en marokko op vakantie naar dubai en willen onze geld en haaten moslims zo zijn jullie en maar op de marokkaanen slaan en slecht maken terwijl jullie elke dag moorden en kinderen verkrachten en jullie top criminelen dan vergeet die niet klootzakken de duitser hebben jullie een mooie les geleerd in de 2 wereld oorlog mee lopers zijn jullie en erg Dom van alle landen van europa en hebben de christendom verlaten !! ongelovige kut volk

 90. Nog even een constatering die ik op verschillende fora lees!
  Niet alleen wordt er van beide kanten met het vingertje naar elkaar gewezen (soms met de bijbehorende scheldwoorden,) maar ook altijd weer teruggegrepen naar het verleden!
  Iedereen weet dat bijna elk volk in het verleden zich schuldig heeft gemaakt aan barbarisme!

  Er zijn 2 dingen die ik hierover nog wil zeggen:
  1. Barbarisme is iets uit het verre verleden, maar wij leven nu in het jaar 2013! Wij worden geacht de evolutie te hebben doorgemaakt en nu als geciviliseerde mensen te leven! Constant teruggrijpen naar het verleden betekent “stilstand in de evolutie!”

  2. Schelden is een uiting van ONMACHT!

  3. Wij hebben deze wereld als het mooiste cadeau in het universum gekregen! Waarom zijn we zo hard bezig dit geschenk te vernietigen? Eens komt de tijd dat wij deze planeet moeten doorgeven aan ons nageslacht!
  Willen jullie dat jullie kinderen en kleinkinderen moeten leven met geweld, haat, onderdrukking, armoede en onveiligheid?

  Denk maar eens goed na over deze “erfenis” aan jullie kinderen als jullie op je sterfbed liggen…

  Ik wens jullie veel sterkte!

 91. P.s.: als aanvulling op mijn constatering: “Dat indoctrinatie de groei van de ontwikkeling van de hersenen stagneert, bewijst het gebrabbel van “laila (12.03)” hierboven!

 92. Echt niet normaal.. je eigen dochter doodsteken?! Het is een meisje in de pubertijd, dan probeer je met haar te praten ipv dood te steken. Mijn gevoel zegt dat de vader en/of zoon(s) er wat mee te maken hebben. Als het om de bescherming van de familie-eer gaat, dan mogen ze veel Marokkaanse jongens in Nederland doodsteken. Zo dat zullen er veel zijn..!!!!

 93. Amazigh
  Hahaha een echte cultuurverrijker ben jij, he. I’m impressed. Not.
  Nee, jij komt uit een geweldig land. Wat doe je anders hier dan? Kansloos figuur. Die uitkeringen komen echt nog een keer ten einde en wat moet je dan? Stumper.

 94. Jane Austen. Dat is juist het achterlijke bij dit soort volksgroepen! De mannelijke gezinsleden mogen molesteren, verkrachten, en moorden, maar de vrouwelijke gezinsleden worden al gestraft als ze geen hoofddoek dragen en vermoord worden van ze hun vriendje een kus geven!
  En dan wordt hier nog gepraat over multiculturele “Verrijking”!!!

 95. Haha ik kan het niet laten om toch nog een keer te reageren na het lezen van de laatste reacties van predictor.

  Maak je niet dik, denk aan je rikketik!

 96. Beste Predictator: Ik weet niet waar jij het over hebt?! Maar bij alle moslimgezinnen wordt het niet getolereerd dat de mannen mogen molesteren, verkrachten, en moorden etc. Dit komt ook nauwelijks voor, het enigste is de dubbele moraal die vaak gehanteerd wordt. Dus dat de eerbaarheid van de vrouw (kuisheid) belangrijk is, maar ja zelfs in Nederland en de rest van de Westerse wereld werd niet al te lang geleden op dezelfde manier naar vrouwen gekeken. Multiculturele verrijking in Nederland, denk aan verschillende culturen, religies, talen, normen en waarden, keukens, kunst etc.. ga zo maar door. Nederland heeft er wel zeker baat bij.. vroeger was er niet eens rijst in Nederland. Dus denk hier maar goed over na!!!!!!!

 97. Deze ‘moeder’ is knettergek, dat blijkt wel. Je eigen kind vermoorden omdat ze in Nederland woont waar vrijheid een hoog goed is? Heeft ze ooit van het woord ‘aanpassen’ gehoord? Weer zo een. Had het lekker in Marokko gedaan.

 98. @Jane Austen

  De discussie aangaan met mensen als Joost en Predcitor heeft geen enkele zin, omdat zij hun zak met vooroordelen niet opzij kunnen zetten. De haat die hun verblindt is gigantisch groot. Ze roepen dingen die niet waar zijn, omdat ze beperkt zijn in hun intelligentie.

  Bespaar jezelf de moeite en tijd en laat die mensen links liggen.

 99. @Karim: “omdat zij hun zak met vooroordelen niet opzij kunnen zetten.”
  Kijk en DAT is nu geïndoctrineerde blindheid! De duizenden verslagen inclusief de afschuwelijke bovenstaande beelden (zelfs beesten doen dat niet met hun eigen soort) van afslachtingen omdat mensen een ander geloof hebben worden genegeerd! Want stel je voor dat de waarheid besmettelijk is!
  Geen verkrachtingen? Laat ons niet lachen, zeker ook niet dit recentste artikel gelezen?

  http://twocircles.net/2012jul22/rapemurder_buddhist_girl_muslims_led_riots_myanmar_ambassador.html

  Een reactie zoals die van jou, typeert niet alleen jullie selectieve blindheid, maar in feite ook de enorme domheid (want omdat jullie de feiten weigeren te zien, is het dus niet waar?)

 100. @Jane Austen “bij alle moslimgezinnen wordt het niet getolereerd dat de mannen mogen molesteren, verkrachten, en moorden etc.”
  Jij gelooft zeker ook nog in Roodkapje? Zet die oogkleppen een af! en Lees dit!
  http://zaplog.nl/zaplog/article/msm_verzwijgt_islamitische_achtergrond_verkrachters_delhi

  De meeste geloofs-geïndoctrineerden maken constant dezelfde grote fout: door te denken dat anderen ook op hetzelfde LAGE educatieve- en intelligentie-niveau zitten als zij!

 101. Predictator: zo jij bent geobsedeerd! Ik zou zeggen word wakker, we leven in NL met verschillende culturen en religies. Daar valt nu weinig aaan te doen he, dus probeer er het beste van te maken ipv die constante gezeik over ‘buitenlanders’ (lees: moslims)… ik zou zeggen zoek een leven en iets nuttigs om met je tijd te doen. Just an advice for yourself!

 102. @Jane Austen. Gefeliciteerd, jij bent uitgeroepen tot het Prototype van de VBK: “het Verstandelijk Beperkte Kuddedier” van Nederland!

 103. Er is nu gezegt , dat het meisje zwanger is en zat aan softdrugs en luisterde niet naar ouders en wilde haar eigen gang gaan , + zat aan alcohol en had gezoent , Jaba vindt dat je dat zou moeten toelaten , kan toch niet ,
  Laat jij jou dochter zo opvoeden ?

 104. kk jood tegen wie praat jy so met kk kop denk jy je bent nu gangster ofso seg dat tegn jou kk kale moeder misschien vindt je moeder het wel leuk kk woushoum ik hoop dast je kanker krijgt

 105. je allaah waarom hebben ze haar dochter gewoon niet normaal opgevoed want als ze dat hadden gedaan dan zou deze drama niet geweest zijn maar zij heeft seks gehad dus allah heeft haar gestraft

 106. ik vindt raar dat jullie zo over islam denken
  jullie denken dat islam strenk gloof is maar ik ben zelf een meisje uit islam gezin ik ben blij wie ik ben ik ben blij met mij gloof en ik zal nooit voor andre gloof kiezen

 107. Jullie vieze Hollanders neuken kinderen erop los en dat is niet erg? Jullie vieze Hollanders stoppen jullie bloedeigen baby in de magnetron en dat niet erg? Jullie vieze Hollanders laten baby’s achter in parken of wat dan ook, vieze junkies, grote bek maar jullie dochters zussen vallen op Marokkanen is dat het? WAt jullie zo baas maakt? Hahaha wij nemen Nederland over. Denk lekker hoe jullie willen vieze varken, en vergeet niet dat er zoveeeeeeeel Hollanders bekeert zijn tot de islam!! ga maar lekker kapot vieze varkenskoppen!

 108. Fucking hypocriete geloof bedoelen jullie mannen mogen alles
  Vrouwen mogen Nix !!! Rot Tog op man!!
  Als k als Arabische ga Zuipen is het een schande maar als een Mohammed het doet mag het wel ahh ga Tog weg man welke idioot heeft zijn eigen versie hiervan gemaakt!!? En iedereen is vrij om te kiezen wat hij of zei willen geloven!!
  Een man mag losbeuken en zuipe nogmaals en een vrouw moet voor de kinderen zorgen zehma boelshit mannen zijn even veel waard als vrouwen stelletje Joden!!!!

 109. jullie hebben BIJNA allemaal een grote mond van ,De islam is niet belangrijk dus ik heb een grote mond maar dat is niet zo dus liever houden die mensen hun mond dicht voor dat ik jet dicht sla kanker hollanders RACISTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 110. he nadiya

  niet zo boos doen ik heb mezelf als marokkaanse man zijnde beloofd voor een marokkaanse vrouw en zo zal het inschALLAH ook zijn zal nooit een kaaskoppie aanraken hahhahah

 111. de hollanders proberen altijd een wig te drijven tussen de marokkaanse man en de marokkaanse vrouw trap daar a.u.b. niet , nadiya

  ik ben een van die zovele marokkaanse mannen die voor zijn marokkaanse prinses Zal kiezen

  beslamma

 112. zoals jullie weten staan op deze lijst familiedrama het wordt vaak of meer doden betreuren.vaak wordt het familieverband of gezinsdrama een gebeurtenis waarbij vaak door een gezinsleden worden vaak gedood door een ander gezinslid of door een vader of moeder
  vervolgens zelfmoord pleegt en ook over de echtscheinding

  in 2004 moeder steekt dochter neer bij een familiefeest
  in 2007 duitse moeder steekt(15) jarige dochter dood
  in 2008 moeder over de moord van haar dochter
  in 2008 moeder doodt eigen kind wegens koranverzen
  in 2009 dochter betaald vrienden voor moord op moeder
  in 2008 vader vermoordt dochter om sms naar jongen
  in 2007 dochter(14)steekt haar eigen vader dood
  in 2007 dochter gevonden na zelfmoord moeder
  in 2007 moeder doot dochter die niet naar school wilde
  in 2007 belgische steekt biddende vader dood
  in 2009 turkse vader vermoordt haar dochter om westerse levenstijl
  in 2009 vader slaat kind doodt tijdens ruzie
  in 2009 peuter dood door zoenende vader
  in 2009 15 jarige laat moeder vermoorden door lief
  in 2009 moeder vermoordt zoontje met adhd medicijnen
  in 2009 moeder moest dochter wel vermoorden
  in 2009 tukse(12)schiet moeder om schoolkeuze
  in 2008 moeder schuldig aan een magnetronmoordbady
  in 2009 vijf jaar cel voor vrouw die dochter doodde
  in 2009 moeder wurgt zoontje en brengt hem weer tot leven vermoorden
  in moeder betrapt rukkende zoon en wordt vermoord
  in 2008 moeder schiet verlaafde zoon dood
  in 2009 tiener vermoordt vader na moord op moeder
  in 2009 moeder schiet zoon dood
  in 2008 zoon duwt moeder uit het raam en is dood
  in 2008 zoon vindt dode moeder in woning helmond
  in 2008 schietende kerstman wilde moeder vermoorden
  in zoon heeft seks met moeder
  in 2010 tiener vermoordt moeder na kritiek op gamen
  in 2010 grijsaard (71) slaat 13 jarige dood
  sory hoor schoonopa ik heb je dcohter vermoord
  in 2010 vader vermoord dochter om het einde te maken aan lijden
  in 2009 moeder vermoord zoon en begraafd hem in de zandbak
  in 2010 moeder dood meisje werkte bij cnv
  in 2011 man steekt moeder dood in ze eigen huis
  in 2011 moeder aswintha moordernaar dochter geen
  lieverdje voor ze eigen kinderen
  in 2011 duitse moeder gooit pasgeboren baby uit het raam
  in 2008 moeder zes jaar vast voor moord op dochter
  in 2011 moeder schiet haar twee luidruchtige kinderen dood
  2012 moeder wurgrt dochter en snijdt haar lijk stukken
  in 2012 moeder vermoordt 1 jarige dochterje in emmer
  in 2012 marokkaanse vader aangehouden die dochter met hamer insloeg
  in 2012 baby mogelijk vermoord door moeder en opgegeten ddor dieren
  in 2012 marokkaanse vader slaat 17 jarige dochter het hoofd in met een hamer
  in 2012 vader ziet zoon voor inbreker en doodt hem
  in 2013 marokkaanse moeder steekt haar 16 jarige dochter dood in ijsselstein
  in 2013 franse moeder(26) verdrinkt twee kinderen in bad
  in 2013 moeder en zoon schoppen en slaan eigen zoon en broertje
  in 2012 man steekt vriend neer na ruzie over alcoholmisbruikt
  in 2013 moeder doodt eigen kind wegens foutief koranverzen
  in turkse man steekt marokkaanse vriendin dood
  in 2013 vader slaat aanrander dochterje dood
  in 2013 vader schiet dochter dood voor 300 mensen
  in 2013 moeder doet zelfmoordpoging om naakt foto s dochter
  in 2008 vader schiet dochter dood
  in 2012 vader slaat dochter(16)dood met bijl voor plegen van diefstal
  in 2013 vader doodt dochter(3)en pleegt zelfmoord
  in 2013 vader dode jongen baarn aangehouden
  in 2013 vader gooit zoontje van 3 de dood in
  in 2013 japanse vader gooit kind van 10 hoog naar beneden
  in 2012 vader en vier kinderen dood bij woningbrand in belgie
  in 2011 moeder vermoordt zichzelf en haar twee dochters
  in 2012 franse moeder laat 5 jarige dochtertje bloedens tot verkachten
  verwade vrouw verdrinkt 2-jarige zoontje
  in 2011 vader rijdt zoontje per ongeluk dood
  in 2013 ziek vader mishandelt baby bijna dood
  in 2013 vader doodt zijn twee kindern in chenee
  in 2013 vader schoot dronken doodrijder kinderen neer
  in 2013 3 kinderen vertoppen lijk van vader
  in 2013 vader en kinderen dood in woning middelburg
  in 2012 vrouw vast na dood kinderen in dortmund
  in 2013 moeder(38)steekt zoon(18)dood onder ogen zwangere vriendin
  in 2011 zoon sloeg moeder dood met hockeystick
  in 2013 man vermoord en in stukken gehakt door vrouw en zoons
  in 2012 moeder vermoordt zoontje live webcam
  in 2011 zoon laat vliegtuig op huis van zijn moeder crashen
  in 2013 13 jarige verkracht en vermoord moeder om call of duty
  in 2013 hit-mom wil eigen zoons laten vermoorden
  in 2013 nanny steekt twee kinderen dood in new york
  in 2013 zoon die moeder met een hamer sloeg
  in 2013 jongen slaat vader dood met hamer,meisje steekt moeder dood
  in 2010 moeder vermoord baby en verkoopt afgesneden oor aan medicijnenman
  in 2010 moeder en vriend aangehouden voor dode baby
  in 2012 vader krijgt cel en tbs voor dood baby dayton
  in 2009 vader slaat eigen baby dood
  in 2008 vader dode baby oosterhout belde politie
  in 2008 belgische vader schudt baby dood na mishandling
  in 2011 jongen steekt vriendin twee keer in brand
  in 2009 vader slaat baby dood tijdens echtelijke ruzie in anderlecht
  in 2009 moeder steekt kind(2)100 keer met schaar
  in 2013 saudier krijgt 8 jaar voor moord op 5 jarige dochtertje
  in 2012 moeder doodt dochter omdat ze naar jongens keek
  in 2014 zoon(17)vermoord moeder na ruzie op kerstavond
  in 2014 moeder(47)vermoord haar(11)zoon dood in amersfoort

 113. Rare reacies voor chitanas bah…. heel veel Marokkanen uit scheld andere cultur, kijken eigen het zelf he. Hoe jullie hard nederlands s als hun land of marokkans oproten naar eigen land he

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.