Ali B nieuwe gastspeler in improvisatieshow

Ali B gaat proberen het publiek aan het lachen te maken in het televisieprogramma In Goed Gezelschap. In het improvisatieprogramma, dat binnenkort van start gaat, maakt de Marokkaan zijn opwachting. Dit meldt de VARA.

Rapper Ali Bouali en caberatiere Brigitte Kaandorp zijn de twee nieuwe gastspelers. Zij sluiten aan in het rijtje van de wisselende spelers J├Ârgen Raymann, Kees Boot, Leon van der Zanden en Annick Boer.

‘In Goed Gezelschap’ is een programma waarin met taal, spel en muziek, spelers improviseren in originele improvisatie-opdrachten. Vanaf 17 februari zal het programma wekelijks op zondag bij de VARA op Nederland 3 te zien zijn. (Bron/ lees verder: VARA en de Gelderlander)

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.