‘Zionisten zijn bloedzuigers en afstammelingen van apen en varkens’

De huidige Egyptische president Mohammed MorsiIsraëlische zionisten zijn ‘bloedzuigers’ en stammen af van apen en varkens. Dat zei de huidige Egyptische president Mohammed Morsi in 2010. Morsi deed de uitspraken in een interview met de Palestijnse zender Al-Quds. Deze beelden doken onlangs op, meldt Trouw.

In de uitzending zegt de 61-jarige Moslimbroeder dat hij het politieke, financiële en gewapende verzet tegen de bezetter Israël steunt omdat “dat de enige manier is om Palestina te bevrijden”. Ook vindt hij dat alle Arabische en islamitische landen hun “morele plicht” zouden moeten vervullen door militante organisaties te helpen in hun strijd tegen de “criminele zionisten”.

Morsi is sinds juni 2012 aan de macht in Egypte. (Bron/ lees verder: Trouw)

Het interview met Mohamed Morsi:

46 REACTIES

 1. Hulde aan de heer Dr. Mohamed Morsi. Wat velen van ons niet weten is dat hij hafid kitabo allah is. Koran volledig gememoriseerd, macha allah. Recent nog heeft hij als Imam het gebed verricht en achter hem de geleerden als scheick Abo Ishak Alheweyni, Mohamed Hassan en anderen. Deze foto was macha allah, erg mooi.

 2. Dit is niet de Islam.Mensen voor bloedzuigers en afstammelingen van apen en varkens.zo is de Islam niet.hij maakt de Islam belachelijk.hij vergeet dat Allah subana tahla. Adam en Eva geschapen heeft.en dat alle mensen familie van elkaar zijn ook de joden.wat de die joden allemaal doen.alleen Allah subana tahla die beslist.als Morsi die Zionisten haat.is hij zelfde bezeg.in de Islam is haat harem.

 3. De islam brengt veel ellende voort. En de haat en discriminatie en vuilspuiterij van Morsi is daar een uiting van

  Een dictator in de lijn van Adolf Hitler die christenen in zijn eigen land vervolgt, het christenen moeilijk zo niet onmogelijk maakt om een kerk te stichten.

  En zo’n figuur word door sommigen nog geprezen hier. De vrijheid hier in het westen genoten om te kunnen geloven, word dus niet gegund aan niet moslims

  Als dit de ware islam moet voorstellen, mag het van mij vandaag nog met directe ingang wereldwijd verboden worden.

 4. Je kunt volgens mij nog beter een bloedzuigende
  zionist zijn die afstamt van een aap of een varken, dan een moslim die vanaf zijn of haar geboorte opgevoed wordt met een haat tegen alles en iedereen die niet in de leer gelooft van allah en zijn maatje de oorlogszuchtige pedofiele mohammed .
  En hoe je het nu draait of keert, moslims ,christenen ,atheisten ,joden stammen allemaal af van de apen. Wij zijn allemaal een soort apen die toevallig geevolueerd zijn tot de slimste aap.

  En omdat wij als mens niet alles konden verklaren zonsopgang, donder, bliksem, regen zijn we er met z,n allen op los gaan verzinnen dat er wel 1 of andere opperwezen moet zijn die dat allemaal bewerkstelligt.

  Omdat we niet allemaal op 1 vierkante kilometer woonden zijn er een hoop verschillende verzinsels ontstaan die later als waarheid werden aangenomen. Zo onstonden er verschillende geloven .

  Nu is er strijd in de hele wereld tussen moslims christenen joden omdat de jood zegt wat mijn voorvaderen hebben verzonnen is de waarheid en de moslim zegt nee ,wat mijn voorouders verzonnen hebben dat is de waarheid. enz enz.

  Bekijk jezelf gewoon als een slimme aap we zijn niet meer of minder.En hou je niet bezig met onzin.

  Ik las net over de moslimbroeder dat hij in staat is de hele koran te reciteren op zich heel knap . nodig hem uit bij wedden dat kan hij zich meten met iemand ide de sprookjes van grim uit zijn hoofd kan opzeggen

 5. Jackholland,

  Hoe doem kun je zijn? Als jij van apen afstamt, nou wij niet. Wij zijn als mensen geschapen en dat blijven wij ook. Wat en domme theorie zeg. Denk na en gebruik je hersenen. Laat je niet voor dom verklaren door mensen die het zogenaamd beter weten dan jij.

 6. Jackholland,

  Geen één oorlog gaat om geloof. Mensen vergieten elkaars bloed voor geld, grond en macht.
  Jij komt hier met een simplistisch kinderlijk verhaal dat niets met de werkelijkheid te maken heeft.
  Moslims haten geen mensen of anderen. Jij bent verkeerd geïnformeerd en praat uit vooroordelen en haat.
  Bekijk de islamitische geschriften en die van de joden en je zult zelf achterkomen wie anderen haat.
  Moslims worden in de hele wereld aangevallen, gedood en onmenselijk behandeld. Dus ik begrijp de woede van sommige moslims wel.
  Mursi heeft gelijk. Hij heeft immers gekwalificeerd wat Joden Palestijnen aandoen, namelijk criminele daden. Het enige wat Mursi niet had moeten zeggen is dat zij uit apen en varkens afstammen. Maar ja, moslims worden dagelijks openlijk beledigd en geschoffeerd (onder anderen door joden).

 7. Multi-boy, Morsi heeft niet letterlijk gezegd dat de joden afstammen van apen en varkens. Hij beseft ook wel dat het in de Islam verboden is om mensen met dieren te vergelijken. Alleen zijn de teksen (uit 2010) door CNN uit verband gerukt om een Morsi zwart te maken.

  Kijk nu naar de Fransen wat ze in Afrika doen. Niemand veoordeelt dat. In tegendeel, het westen, inclusief Nederland, steunen hun, zowel politiek en militair. Wie is nou de terrorist? De grootste terroristen is het westen, uiteraard bedoel ik dan leiders en de onschuldige burgers.

 8. Aan alle medeapen die geloven in een of ander opperwezen.
  Lees nu voor de aardigheid op wikipedia; info over de bonobo. (mensaap die verdacht veel trekjes van mensen heeft) En denk dan nog eens na over jezelf beste medeapen.
  Of gaan jullie weer je kop in het woestijnzand steken ?
  Weet je wat nu vervelend is voor de zgn gelovigen?

  Er is wetenschappenlijk bewijs dat de mens en aap een gemeenschappenlijke voorouder hebben, er is geen wetenschappenlijk bewijs dat allah ,god jaweh bestaat .denk daar maar eens over na .

  allah heeft volgens jullie ons als mens geschapen maar verklaar dan eens waarom er zoveel verschillende mensenrassen zijn ?
  negers, eskimo s, blanken chinezen enz enz waarom heeft hij dan verschillende rassen geschapen ? Waar was dat voor nodig?

 9. Jackholland,

  Jij probeert moslims op deze site aan te vallen door middel van het zogenaamd voeren van een intellectuele discussie, maar aan jouw betogen is geen touw aan vast te knopen. Daarbij spring jij constant van hak op de tak en gebruik jij “Wikipedia” en dus internet als bron!

  Een tip aan jou. Begin geen intellectuele discussies als jij niet over intellectuele vaardigheden beschikt. Jij maakt jezelf daarmee alleen maar belachelijk.

  Het enig wat ik nog kwijt wil is: jij mag geloven waarin jij wil geloven en wij hebben onze geloof.

 10. In datzelfde interview zegt Morsi ook dat hij wil dat “de kinderen in haat worden opgevoed”. Deze man spoort dus van geen meter met dit soort achterlijke uitspraken. En dat is nu president? Wat een giller! En wat betreft de Fransen in Mali, de regering heeft de hulp ingeroepen van Frankrijk. En wie zijn de opstandelingen? Juist de islamitische terreurgroepen die moorden, verkrachten en de meest gruwelijke misdaden begaan. Hetzelfde in Algerije waar zij zojuist en Franse gijzelaar hebben vermoord. Lafbekken.

 11. jackholland,
  waarom er zoveel verschillende mensenrassen zijn ???. om dat Allah subana tahala van alle soorten mensen houd.heeft allemaal geschapen.alle soorten
  word je van het klimaat.donkere mensen in de evenaar kunnen kunnen goed tegen de zon.andere mensen kunnen goed in de hoge bergen wonen.en andere mensen zoals eskimo of blanken kunen goed tegen de kou.dus ze passen gewoon aan de klimaat.
  totsinas

 12. Wat is dat toch vervelend dat deze website je commentaar onmiddelljjk verwijderd als je het niet met de heren eens bent. Nogmaals, Morsi spoort niet als hij in datzelfde interview ook zegt dat “de kinderen in haat moeten worden opgevoed”. Dat is een achterlijke opmerking van Morsi en dan heb je toch een behoorlijke steek loshangen. En dat is nu president van Egypte? Wat een giller, en wat een triest voorbeeld.

 13. Ik als medeaap kan niet bewijzen dat god wel of niet bestaat.
  Ik kan alleen maar aannames doen .Bv stel dat hij bestaat stel dat hij niet bestaat.

  @mahgrabi4ever
  Dit snap ik niet van jou: 1 je zegt dat het soort mens ontstaan is door aanpassing aan het klimaat koud eskimo warm neger enz.
  Ik ben het volkomen met je eens een dier of mens (ook een soort dier) past zich langzaam aan aan zijn omgeving.
  Ik ga alleen nog een stap verder dat de mens zoals hij nu is in zijn verscheidenheid als neger ,eskimo blanke een evolutie is van een voorouder aap die minder rechtop liep dan wij deze had als voorouders een nog primitievere soort aap die nog minder rechtop liep.

  Dan snap ik ook jouw god weer niet om mensen te creeren die gigantisch veel op apen lijken waarbij zelfs dna overeenkomt .Had hij dan niet iets aparts kunnen ontwerpen iets wat totaal niet op een aap lijkt of was allah niet zo inventief?

  Of was de eerste mens een mensaap?

 14. P.s En waarom heeft de moderne mens dan nog een
  nutteloos staartbeentje?

  Mogelijkheid 1. Wij stammen af van de apen staart heeft geen funktie meer maar aanwezigheid is nog niet weg geevolueerd.

  mogeljkheid 2 allah heeft de mens geschapen met een nutteloos staartbeentje toch weer een onvolkomenheid van allah

  mogelijkheid 3 allah heeft de mens geschapen en had als voorbeeld een aap hij was vergeten de staart aan de mens te plakken.
  He alweer een foutje van allah

 15. mogelijkheid 4

  Volgens gelovigen heeft allah/god de mens geschapen naar zijn evenbeeld.
  allah heeft dus ook een nutteloos staartbeentje en lijkt zelf ook op een aap net als wij .Ha Ha

 16. Jack, al beledig je onze God. Wij zullen dit doorstaan zoals vele beledigingen van jullie aan ons adres. Dit is het enige wat jullie kunnen, en uiteraar moorden van onschuldige mensen.

 17. @ rachid
  Het is weer het oude liedje .Je past een beetje simpele logica toe ,doet wat veronderstellingen en ja hoor de moslim is weer beledigd.

  Het valt mij zo vaak op in discussies met moslims dat dit normale logisch nadenkende mensen zijn .Maar zodra het over islam,allah mohammed,koran gaat dan wordter een enorme plank gepakt die ze allemaal voor hun kop houden .

  Het mooiste voorbeeld is nog pedofelie.

  Man 54 heeft sex/is getrouwd met meisje van 12
  ik zeg :bah vies pedo,moslim zegt: bah vies pedo.

  Nou heet diezelfde man mohammed en was ca 850 jaar geleden geboren .
  ik zeg: bah vies pedo ,moslim zegt is normaal hij mocht dat en was geen pedofiel.
  Begrijp jij het nog?

  Nog een voorbeeld

  Neem skelet van een mens vergelijk het met het skelet van een aap
  Ik zeg : best veel overeenkomsten
  Moslim zegt : best veel overeenkomsten

  Allah heeft mens geschapen naar zijn evenbeeld
  dus mens lijkt op allah
  ik zeg ok moslim zegt ok

  ik zeg mens lijkt dus ook op een aap dus allah lijkt ook op een aap .

  moslim is nu beledigd !

 18. @jackholland

  debiel! had je nodig toen je als spermazaad naar de eicel van je moeder zwom.
  ***als mens van aap afstamt ….waarom zijn er nog apen dan??

 19. @jackholland

  Over hoeveel hersencellen beschik je eigenlijk?

  Stelling 1: Je blowt te veel (10 hersencellen over)

  Stelling 2: Je bent ooit als klein kind hard uit de handen van je moeder gevallen en dat heeft je hersenen ( die je dan nog hebt) aan getast.

  Stelling 3: Je bent ooit gedumpt door een mooie klasse moslim meid en hebt daardoor een haat gekoesterd jegens moslims en of het geloof islam.

  Typetjes als jij zijn er zoveel in NL. Op internet veilig achter het computerscherm veel slecht onderbouwde kritiek leveren en met standpunten komen als het om moslims gaat en stemmen op de partij van de varkens maar wel op straat aardig doen tegen moslims met ze praten lachen drinken en een Turkse pizza eten hmmmmmm…en dat geldt ook voor de kansloze figuur die al jaren op deze website rondhangt. Ja de persoon zonder prive-leven jawel mensen we hebben het natuurlijk over de zionist peter=denaam..

 20. @ andy staart valt van spermacel af zodra hij de eicel binnendringt. daarna begint de samensmelting pas .

  @ charif Als mijn kritiek zo slecht onderbouwd is blaas mij dan met argumenten van dit forum af!
  P.s hoeveel hersencellen heb jij dan nog? als je geen argumenten kan geven om mijn stellingen
  onderuit te halen ik heb volgens jou nog maar 10 hersencellen over.
  Toch weer grappig dat wanneer je een beetje door gaat op stellingen die moslims voor waar aan nemen ze op het eind altijd weer kwaad worden

 21. De reacties van o.a. Joost en Jackholland, zijn logische reacties van debielen die zich dagelijks inlaten met zionistische propaganda op de nos en rtl.

  Een van jullie stelt dat de Fransen in Mali zijn omdat hen om hulp is gevraagd. Precies, weer een kutleugen uit het westen om jullie moordbrigades legitimiteit te verschaffen. De Fransen zijn daar om hun financiele belangen daar te beschermen idioten!

  En als Morsi zegt dat Zionisten afstamme van apen en varkens, dan zegt hij dat niet zomaar. Zij zijn degene die o.a. Griekenland bewust naar de klote geholpen hebben, de huizenmarkt kapot gemaakt hebben waardor miljoenen Amerikanen nu in een doos mogen slapen. De 1e en 2e wereldoorlog, de inval in Irak, in Afghanistan, Khaddaffi meer huurlingen uit de weg geruimd, Ander Breivik in Noorwegen gefinancierd zodat hij datgene kon doen way hij heeft gedaan. ( in opdracht van hen)

  Maar nogmaals, jullie zijn aardig gehersenspoeld en geindoctrineerd.Alleen al om die reden zijn jullie hopeloos en een verloren zaak. En dan hier stoer komen praten over de islam…anoniem uiteraard…..wat een lafaards!!!!!!

 22. Jackhollandd, Allah bestaat en de koran is slechts een duidelijke waarschuwer net zoals de profeet saw.” Wij zijn allemaal een soort apen die toevallig geevolueerd zijn tot de slimste aap. zeg jij. Lees je wel wat je typt of niet? Of ben je blind stom en doof zoals de ongelovigen zullen opstaan op de dag der opstanding? Als de apen onze voorouders zijn hoezo stoppen de menen ze dan in kooien? Heb je geen resect voor je voorouders? En “toevallig” bestaat niet dat zeg jij alleen omdat je ontwetend bent, En daarom is allah Alwetend. Want hij weet wat jij niet weet. Hij onderwees de mens wat hij niet wist. Maar al zou ik met duidelijke bewijzen komen zou je mij nog steeds niet geloven weet je waarom ik dat weet? niet omdat ik alwetend ben , maar omdat allah dat zegt. – ” zij zijn zelfs verbaasd dat er uit hun midden een waarschuwer is gekomen , zodat de ongelovige zouden zeggen: “dit is een verbazingwekkende zaak” Als wij gestorven zijn, en stof zijn geworden. Dat is een onwaarschijnlijke terugkeer” – ” Zij loochenden zelfs de waarheid toen die tot hen kwam, DAAROM NEMEN ZIJ EEN VERWARD STANDPUNT IN”( zie ik ook bij jou jackholland) Surah Qaf: ( ongelovig ). Behalve als allah swt barmhartig is zou het anders lopen. Salaa ma3lekom.

 23. En sinterklaas bestaat ook heb hem zelfs gezien kan jij niet zeggen van allah.
  Hij weet alles hij leest het zo voor uit zijn boek.
  zijn zwarte pieten waarschuwen de kindertjes dat ze geen stoute dingen mogen doen anders krijgen ze de roe.

  waarom stoppen ze apen in een kooi ?Omdat apen onbetrouwbare dieren zijn die nog wel eens agressief kunnen worden. zoals ze ook wel eens mensen in een kooi gevangenis stoppen als ze nzinargument.
  agressief blijken te zijn.dus voorouderrespect is een kulargument Wanneer mijn opa een moordenaar was zat hij ook in een kooi.
  wie is er nu verward?
  Ik die bewijs wil hebben voor dat ik iets aanneem voor waarheid,of jij die iets voor waarheid aanneemt wat niet te bewijzen is

 24. nou niet alleen agresieve apen hoor maar om er naar te kijken en geld er op te verdienen daarom juist achter de kooien zo zijn de ongelovigen ook met de mensen proberen mensen in een kooi te stoppen en leeg te plukken zoals israel. En ik ben niet verward nooit. omdat ik weet dat allah de waarheid is. Mensen zoals jou jack staan al in de koran beschreven. ik doe geen moeite meer om jou te overtuigen. Want jou hart is verzegeld. En hoe bewijs jij dat wij apen zijn ? TOEVALLIG is geen bewijs?

 25. @ mhamed

  Jij wenst alle racisten dood ?
  Besef je dan ook dat er geen moslim meer over is ?

  Moslims zijn zelf het meest rascistische volk dat er bestaat.
  1 Verbieden dat ongelovigen mekka in mogen
  2 Dochter mag niet huwen met niet moslim
  3 Ongelovige is aap of varken (aap klopt maar moslims zijn ook een soort apen)
  4 t.o.v. ongelovigen mag je liegen

  5 als dochter omgang heeft met een niet moslim is de familieeer aangetast
  6Als achmed nederlandse vriendin heeft schaamt de hele moslimfamilie zich kapot
  7 Zgn godsdienstvrijheid voor de moslim als hij ervoor kiest de islam te verlaten wordt hij afgemaakt De keuze om afgemaakt te worden noemen ze vrijheid van keuze
  8 wordt er weleens een tas afgepakt van een moslimoma door een criminele moslim?

  Wie zijn er nu rascisten ????????????????????????

 26. viceversa

  Het is verboden voor moslims om rome te betreden
  Het is voor katholieken verboden om met moslims te trouwen
  Moslims zijn apen en varkens
  t.o.v. moslims mag je liegen
  Wanneer een katholiek verkering heeft met een moslim is de familieer aangetast
  Wanneer een katholieke dochter een moslimvriend heeft komt hij niet binnen bij de katholieke familie

  Hoe leest dit nu ? voor jullie als moslims ?
  Stel dat dit zo in de nederlandse wet zou staan
  dan was er een complete moslimfile voor het meldpunt discriminatie.

  Voor een gelovige moslim gaan de wetten van de koran/allah boven de wetsregels van een land dus in principe zouden niet moslims in de rij moeten gaan staan en deze openlijke discriminatie moeten melden.De koran verbieden want deze zet aan tot rascisme

  Hoe kunnen jullie moslims deze ronduit walgelijke standpunten vanuit de koran nog verdedigen ook ?
  En dan ook nog een grote mond hebben over rascisten .
  Gaarne jullie reactie

 27. wieniettweetsst

  Heb je wel eens een skelet van een aap gezien
  en een skelet van een mens ?
  komt toch redelijk overeen zou ik zeggen.

  allah zegt toch dat hij de mens heeft geschapen als het mooiste aller wezens ?
  waarom lijken we dan zo veel op apen en komt er zelfs dna overeen?
  Als hij dan zoiets aparts had geschapen dan zouden we totaal niet op een aap lijken maar meer op een ET of zoiets .

 28. wij zijn racisten de illuminatie is bang voor ons . Want wij haten iedereen die verbrand in de zon ej melkbus. en nog iets als jullie jezus niet ging kruizigen had onze profeet niet hoeven te komen jullie zijn zo slecht dat jullie jezus (isa) en Mozes hebben willen doden. Daarom is onze profeet gekomen want die zij slacht die europa af dat willen wij allemaal

 29. en weet je wat gaat gebeuren met europa een anarchie rusland gaat samen met saudi arabi en china enzo deal maken en de olie en gas afsluiten voor europ en amerika. in de arabische lente volk vechten tegen systeem iedereen is 1 daar en doen geen vieze dingen bij elkaar jullie hebben geen geloof kijk wat in europa gaat gebeuren jij verkracht jou eigen moeder en zusje jack samen met jou pa en opa en jou klasgenoten

 30. @JackHolland

  Het staartbeentje is het uiteinde van de menselijke wervelkolom.
  Dit botje sluit als het ware de wervelkolom en dient als hechtingspunt voor de bilspier.

  Als je zoveel tijd over hebt voor de Darwin theorie, verdiep je dan ook eens in God’s woord in Zijn heilige boeken.

  Er zijn veel meer wonders en verklaringen te vinden in de Koran dan een achterlijke mens volgen die denkt dat hij op een aap lijkt. Met alle respect, ik ben geen aap en kom niet voort uit een zogenoemde ‘bing bang’.

 31. De schrijver noemt hem een moslimbroeder, dat is hij echter niet als hij mensen gaat vergelijken met apens en varkens, En iedereen die dergelijke gedachte ondersteunt is geindoctrineert door foute vriendjes, zieke ouders en een verziekt sfeertje rondom hun sociale kring die die gedachten in stand houdt.

  Aluha akbhar!!!!

 32. In het begin staat de Koran van Mekka vol met een beroep op de Joden, die vervolgens werden omschreven als “leidend en licht” (5:44) en een “rechtvaardig” volk (6:153 – 154), die “schitterde onder de volken” (45:16). Maar als de Joden de onderwerping afwezen en weigerde om zich te bekeren tot de islam, heeft Mohammed eenvoudig en letterlijk alles omgedraaid. De Koran veranderd van de liefde in de bedreiging en dan een pure haat, schelden en geboden om de Joden te doden…“Jullie moslims zullen vechten met de Joden tot zij zich achter stenen verbergen. De stenen zullen hen verraden en zeggen: O Abdullah (slaaf van Allah) achter mij zit een Jood verborgen, doodt hem.” (Sahih Bukhari, Volume 4, Boek 52, nummer 176)….“En bestrijdt hen totdat er geen verzoeking meer is en de godsdienst geheel aan Allah behoort. Indien zij dan ophouden, dan is Allah scherp ziende op wat zij bedrijven.” (Koran- 8: 39)…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.