Marokko heeft winst nodig tegen Zuid-Afrika

Gaat Marokko door in africa cup?Vanavond om 18.00 uur spelen Marokko en Zuid-Afrika tegen elkaar.

Marokko kan nog groepswinnaar worden en zal dan van het gastland moeten winnen. Bondscoach Rachid Taoussi heeft via media verkondigd dat hij helemaal niet blij is met het spel van zijn mannen. Vooral Karim el Ahmadi moest het ontgelden. Ook Amrabat en Assaidi, beide met een verleden in de eredivisie, overtuigen nog niet. Het lijkt er op dat de laatste twee niet in de basis starten.

Marokko – Zuid Afrika vanavond om 18.00 uur op Eurosport

Zie een promo-filmpje van de wedstrijd:

8 REACTIES

  1. Alsjeblieft zeg wat een schande dat voetbal dat ze vertonen. Amateurs zijn het saffi niet meer. Zondag amateurs zou ze nog verslaan. Ze gaan naar huis en dat verdienen ze ook. Chaotisch voetbal onnodig balverlies, geen tikken maar dribbelaars, veel hoge ballen en maar naar voren schieten zonder doel en als een kip zonder kop (wie leert ze dat) en scoren is te hoog gegrepen. Echt een drama ploeg die opnieuw moet leren voetballen want dit gaat echt nergens over, ik heb Marokko veel en veel beter zien spelen onder o.a. Gerets. Deze trainer meteen ontslaan en zoeken naar een betere want zijn systeem (voor zover je het een systeem kunt noemen) deugd niet en is voor amateurs nog te min!!!

  2. Hem ontslaan??? Belachelijk… Hij moet het puin van die kut belg opruimen. Hij doet zijn uiterste best. Daarnaast is hij marokkaan en moslim en doet alles voor zn vaderland. Rashid Taoussi is een vaderfiguur die samen met ze bidt. Wat denk je van salaris? Taouisi verdient minder dan een tiende wat gerets verdiende. En wat heeft gerets gedaan?? Niets, alleen zijn zakken vullen… Denk eerst na voor je iets zegt.

  3. Marokko heeft veel bondscoaches gehad en de laatste jaren was dit vooral voor kortere tijd. Het klopt wel dat de Marokkaanse voetbal de laatste jaren zwaar achteruit is gegaan. Weet je wel hoeveel andere Afrikaanse landen op de FIFA ranking terug te vinden zijn?! Maar aan de andere kant, deze bondscoach is van FAR Rabat en dit is wel een van de betere Marokkaanse voetbalclubs. Het Marokkaanse voetbalteam is vaak wel een ‘outsider’. Ik zou zeggen: geef hem de tijd!

  4. @ mr tetouan,

    Hij is moslim, Marokkaan en doet alles voor zn vaderland?? Ik denk heel goed na over wat ik zeg als ik zeg dat het mij geen ene moer interesseert waar de trainer vandaan komt. Wat heeft moslim zijn nou te maken met een coach die het Marokkaanse elftal coach. Dat is godsdienst betrekken bij sport en dat gaat bij mij niet op. Al komt die coach van de Noordpool. Het team moet spelen zoals het hoort, overwinningen boeken en niet zoals amateurs spelen. Er zijn genoeg goede ervaren spelers die in het buitenland spelen maar deze trainer stelt spelers op van Wydad, Raja, Fez en ga maar door. Vriendjes politiek noem je dit omdat dit spelers zijn die hij persoonlijk kent of hij kent de oom, vader, trainen van club en ga maar door. En die keeper…kun je mij vertellen dat er geen betere is dan hem. Angsthaas die in het goal staat die makkelijke ballen het goal in laat rollen. Amateur is het. En er zijn betere maar die durft men niet op te stellen omdat die achterlijke Marokkaanse voetbalbond zo machtig en corrupt is dat men bang is voor consequenties. Je hoeft mij niet uit te leggen hoe het werkt bij het Marokkaanse elftal geloof me. Als we niet kunnen winnen van een land dat debuteert als Kaapverdie en Angola verdienen we het niet eens om door te gaan en moet er een bezem door de ploeg inclusief trainen. InshAllah hoop ik dat het dan over 2 jaar beter gaat….En dan kun je beginnen over die Belg maar 2 jaar geleden op de Afrika Cup speelde Marokko vele vele malen beter (andere spelers!!). Betreft het salaris geef ik je groot gelijk dat was over de top. Maar als hij daar overwinningen en bekers mee binnen haalt zal het mij en vele andere niet boeien wat hij verdiend. Zolang er maar resultaten zijn!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.