Acteur Mohamed Majd overleden

Marokkaanse acteur Mohamed Majd overledenDe Marokkaanse acteur Mohamed Majd is vorige week op 73-jarige leeftijd overleden in een ziekenhuis in Casablanca. Dat melden diverse Marokkaanse media, volgens NU.nl. Majd had al een tijdje problemen met zijn ademhaling.

Mohamed Majd was een van de bekendste Marokkaanse acteurs van de afgelopen eeuw. De acteur speelde in bijna vijftig Marokkaanse en internationale films en series. Ook was hij te zien in de Nederlandse roadmovie Rabat.

De acteur werd vooral bekend door zijn rollen in Syriana (met George Clooney) en het Algerijnse oorlogsdrama Indigenes, dat werd genomineerd voor een Oscar. (Bron/ lees verde: NU.nl)

De acteur werd al een tijdje opgenomen in het ziekenhuis:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.