PVV tuint in grap Nieuwsprogramma NTR

Islamitische stichting op Scheveningse Pier?De PVV en enkele media, zoals De Telegraaf en haar omroepzoontje PowNed, zijn vol in een grap van het NTR programma De Halve Maan getuind. De programmamakers verspreidden donderdag een persbericht dat er op de failliete Scheveningse Pier een moskee zou worden gevestigd, gefinancierd door een rijke Saoedische sjeik. Het blijkt allemaal een verzinsel te zijn van het NTR-programma De Halve Maan, melden nu een aantal media waaronder Radio1.nl.

De Partij voor de Vrijheid was als de kippen erbij om kamervragen hierover te stellen. Zonder enig onderzoek vooraf heeft de partij meteen heel negatief hierover gereageerd. De aanhang van de eenmanspartij zou extra emotioneel zijn geraakt door het feit dat de betaalde PVV-medewerkers annex parlementsleden op de bewuste pier ‘partijbijeenkomsten’ houden.

In het programma De Halve Maan werd vrijdagmiddag een reportage over de grap getoond, inclusief reacties van politici.
Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

Bron/ lees verder: Radio1.nl, Joop.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.