[UPDATE] Lichaam gevonden bij zoektocht naar 13-jarige

92

AnassDe politie heeft tijdens de zoektocht naar de dertienjarige Anass Aouragh uit Wassenaar een lichaam gevonden in een natuurgebied. Onderzoek moet uitwijzen of het gaat om de jongen die sinds woensdag wordt vermist.

Anass Aouragh werd sinds woensdag vermist. De politie heeft het Amber Alert ingetrokken. De fiets van Anass werd woensdag al teruggevonden in Wassenaar. Donderdag trof de politie het lichaam aan in de bosstrook bij de Katwijkseweg.

UPDATE 18.00u – Het lichaam dat donderdagochtend bij de bosrand in Wassenaar is gevonden, is inderdaad van de vermiste 13-jarige scholier Anass Aouragh. Dat heeft de politie bevestigsd. Hoe de jongen is omgekomen is nog onduidelijk. De politie doet nog steeds onderzoek naar de oorzaak van zijn dood. Een misdrijf kan nog niet worden uitgesloten, aldus de politie.

Voor elke wedstrijd bij voetbalclub rksv Blauw-Zwart in Wassenaar wordt zaterdag een minuut stilte in acht genomen om stil te staan bij wat er is gebeurd met C4-speler Anass Aouragh. Ook is er zaterdag iemand van slachtofferhulp aanwezig om het bestuur en de leden van de club bij te staan.

7 REACTIES

 1. Ina lillah wa ina ilayh raji3oun. Ik wens de familie, vrienden en bekenden van Anass veel sabr toe. Mijn gedachten en gebeden gaan naar jullie uit. Allah yarahmak way nawarlak kabrak ya Anass.

 2. Het bleek dat hij folders rondbracht. Ik begrijp niet dat de ouders zo’n kleine jongen alleen laten met het brengen van folders. Mocht ik in de toekomst een kind hebben, dan zou ik haar/hem zeker niet folders op een jonge leeftijd laten brengen. En anders vlak in de buurt en zeker niet vlak bij een bos?!

 3. @Jane Austen

  Wat bazel je nou? Er is een kind dood en jij hebt het over zijn ouders. Hoe durf je?Als je niet kunt/wilt condoleren, hou dan aub je mond dicht. Wat probeer je te bereiken met je uitspraak? Sub7aanAllah, kiyat li zjaat fih wolah.

 4. Mijn hart huilt om deze jongen!

  Athya7em arebi!
  Ina lilah wa ina ilaihi razji3oen

  @Jane

  Ik dacht gelijk ook, waarom laat je je zoontje van 13 folders rondbrengen in de nacht, voor die miezerige paar tientjes per maand.
  En waarom ga je in godsnaam als Marokkaan in Wassenaar wonen?!

  Sterkte, geduld en standvastigheid in het geloof gewenst aan een ieder die deze jongen kende.

 5. Beste Maghrebi, ik vind het nog steeds erg hoor dat hij is overleden. Dat gun ik niemand toe! Maar hoe dit allemaal gebeurde.. hij was alleen op zo’n jonge leeftijd en dan ook nog in een klein stadje als Wassenaar?!

  Beste Karim, inderdaad.. dat dacht ik dus gelijk ook daarna!

 6. En by the way.. het kind zal 3e/4e generatie zijn, dus de ouders van de 2e generatie. Ze zouden wel beter moeten weten, met tegenwoordig zoveel psycho’s en pedofielen buiten. Ik ben zelf 2e generatie en mij werd vaak verteld en gewaarschuwd voor de gevaren buitenhuis inclusief al die pedo’s op straat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.