Syriër gooit schoen naar Iraanse president

 Mohammed Mursi en Mahmoud AhmadinejadDe Iraanse president Mahmoud Ahmadinejad werd niet door iedereen even warm welkom geheten tijdens zijn historische bezoek aan Caïro. Bij aankomst werd Ahmadinejad met veel gejuich ontvangen, maar niet iedereen was blij met zijn komst.

Onder de woorden ,,U heeft onze broeders vermoord” slingerde een Syriër zijn schoen richting de president toen deze uit een moskee kwam en naar zijn auto liep. De schoen miste doel maar raakte wel een veiligheidsagent. De Egyptische politie heeft een Syriër gearresteerd.

Iran is het enige land in de regio dat het bewind van de Syrische president Bashar al-Assad steunt. (Bron/ lees verder: Spitsnieuws)

Zie een filmpje van het incident:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.