Shows Najib Amhali voortaan bij RTL te zien

AllesKomtGoedDe registratie van de voorstellingen van Najib Amhali zijn voortaan te zien op RTL 4. De cabaretier kwamen jarenlang op het scherm bij de VARA, maar de omroep kan dit meer betalen meldt de NOS. Ook de shows van Brigitte Kaandorp gaan naar RTL4.

De VARA respecteert het besluit van de cabaretiers om over te stappen naar de commerciƫle omroep. De VARA zegt niet langer te kunnen voldoen aan de financiƫle wensen en vindt het niet verantwoord om meer publiek geld aan de registraties van de cabaretvoorstellingen te besteden.

RTL zendt op 23 februari het theaterprogramma ‘Alles komt goed’ van Najib Amhali uit.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.