Vader Anass gelooft niet in zelfmoord zoon

105

Herdenking Aouragh, die dood gevonden werd in een natuurgebied bij WassenaarNog altijd is er geen uitsluitsel gegeven over de dood van Anass Aouragh, die donderdag levenloos werd gevonden. Zijn vader Mohamed Aouragh zegt het echter nu wel zeker te weten. De dood van Anass was beslist geen zelfmoord. Dit zegt zijn vader tegen het Marokkaanse persbureau MAP.

Volgens de vader zijn er op de hals van Anass vingerafdrukken gevonden en zijn er getuigen die erop wijzen dat zijn kind geen zelfmoord heeft gepleegd, meldde MAP dinsdag. Een getuige heeft gezien dat drie individuen Anass meenamen kort voor hij verdween, liet de vader weten.

Volgens hem is het echter nog steeds wachten op de resultaten van de autopsie. (Bron/ lees verder: OmroepWest.nl, het Leidsch Dagblad en Amazigh Times)

9 REACTIES

 1. beste lezers kijk ook eens op de site klokkenluideronline.net Er is iets vreemds aan de hand. Politie zegt zelfmoord Vader ontkent dit in alle toonaarden .Probeert de politie de zaak te verdoezelen door te zeggen zelfmoord ?
  als jullie iets weten reageer dan op klokkenluideronline.net, daar wordt erg getwijfeld aan justitie De waarheid moet boven komen.Anass rest in peace!

 2. Denk dat het wel gewoon zelfmoord geweest is. Natuurlijk geeft de vader dit niet zomaar toe. Als je een beetje kennis hebt van de Marokkaanse gemeenschap en de Islam dan weet je dat zelfmoord een zware zonde is. Hij zal dan ook nooit toegeven. Hoe moeilijk en zwaar ook deze zaak is een Marokkaan zal liever hebben dat hun kind/broer/vader vermoord is dan met de gedachte moeten leven dat degene zichzelf van het leven heeft beroofd.

  In ieder geval is deze zaak hoe dan ook diep triest voor de nabestaanden :-((((

 3. Souhaila,
  Je klets uit je nek. Toon een beetje respect. Alsof de vader bewust dit niet wilt toegeven.

  Toen de vader deze uitspraak deed was nog niet bekend dat Anaas rahimaho allah zelfmoord heeft gepleegd. Althans de politie had dat nog niet bekend gemaakt. Deze uitspraak is op zich niet vreemd want er waren mensen die gezegd hadden dat Anas met 1 of 2 mannen wwas meegelopen. En die vingerafdrukken op de hals is echt niet verzonnen door de vader hoor.

  Zelfmoord is in de Islam zeker een grote zonde. Maar blijft altijd een zonder die Allaah kan vergeven.

 4. Rachid je hebt groots gelijk maar jaa hij was een aardige jongen hij was me achterneef hij had zeker vingerafdrukken op zijn hals jaa en krassen en hij was blauw en zijn handen ook dus jaa Rachid je hebt gelijk Jammeg genoeg is hij er niet meer lairahmo hij was een goeie jongen en aardig en een kind van 13 gaat egt geen zelfmoord plegen joh ff serieus zeg maar dit is niet eerlijk zo een kleiene leven 13 jaar maar hij zou nog 13 worden maar jaa tis nie eerlijk als ik die mannen in me handen krijg he ik laat ze nooit meer los ik vermoord ze met me blote handen.Hij werdt ook gepest op school maar dat heeft er niks mee te maken die mannen hebben hem gewoon vermoord eentje zijn handen vast pakken en eentje hem wurgen t kan tog nie zeg zo klein leven 13 jaar maar als ik de daders te pakken krijg hea ik vermoord hun!! Maar Anass kan nu vrede hebben hij wordt bij allah tenminste niet gepest Anass Rust In Vrede 🙁

 5. Souhaila,

  Ik weet niet waar jij het over hebt, volg je het nieuws wel een beetje? Als Anass toch zelfmoord had gepleegd, waar blijven de bewijzen!
  Laten we zeggen stel Anass (Allah ie rehmo) heeft zelfmoord gepleegd ok?

  Hoe heeft hij dit gedaan
  – heeft hij een overdosis aan pillen genomen? Zijn maag is niet leeggepompt of vol gevonden
  – heeft hij een touw om zijn nek gedaan? Voor zover ik de media volg is er geen strop/touw of iets in die richting gevonden
  – heeft hij zichzelf doodgeschoten/gestoken?
  Ook deze wapens zijn niet bij het lijk gevonden

  Er zou toch iets gevonden moeten zijn waardoor hij is gestorven

  Ik geloof niet dat een 13-jarige zijn keel zo hard kan dichtknijpen tot hij doodgaat. Probeer jij als volwassene eens je handen om je nek te doen, je zal hoe dan ook loslaten om naar adem te happen en al zou je tot het punt komen dat je bijna geen adem hebt, dan val je neer op de grond en dan laat je je handen los van je keel waardoor je weer langzaam zult ademen of heb ik het nu mis? Hoe vaak wordt er wel geen moord gepleegd, wat mensen doet geloven dat het zelfmoord is? Hoe vaak komen ze er later achter dat dit moord is en geen zelfmoord. Het is 100% zeker dat dit MOORD is! Dus klets dan niet teveel over zelfmoord want dat is hoe dan ook onmogelijk!

 6. yaraab al3alameen…. yarab al3alameen
  aan U vraag ik dat de waarheid boven water zal komen, en de dader hier zwaar voor zal boeten…. Ooit zal alles boven water komen, lieve Anass.. moge Allah jou Zijn barmharigheid geven, ik doe du3a voor je….

 7. Kijk nog eens op de klokkenluideronline. Daar is wat geschreven over spong die advokaat van deze familie.
  Deze mensen van deze site hebben de beste bedoeleingen met deze familie.
  Als ze wijs zijn nemen ze kontact met micha op drsmkat@yahoo.com

  Deze man gaat ervoor dat is zeker en is in staat zijn leven ervoor op spel te zetten.
  Te hopen dat iemand contact op neemt met deze familie en hen de klokkenluideronlie.net laat zien. Micha hoopt dat deze familie contact opneemt zodat ie ze kan helpen.

  Ik wens deze familie het beste toe en ik weet dat Annas goed is bij allah en ik hoop dat dit een troost mag zijn voor de famlie.

 8. Als het waar is wat over deze spong geschreven is dan denk ik dat ze beter een advokaat kunnen pakken denk ik.
  Als ik deze familie was zou ik contact opnemen met Micha en met hem praten zodat ie de papieren ect kan laten zien waar ze mee in zee zijn gegaan, ik neem aan dat ie bewijzen heeft.
  Ander neem ik aan dat je dit niet zomaar schrijft op je site.
  Want dan moet je sterk in je schoenen staan.
  En ik neem aan dat ie er stevig in staat.
  OP JDTV over de zaak mariane Vaatstra heeft ie ook vele getuigen gehoort en ik neem aan dat ie hier over deze man ook getuigens heeft ect.
  Ik zou daarom eventjes contact met hem opnemen en vragen wat ie over spong weet en hoe ie aan deze info is gekomen.
  Ik zelf heb volle vertrouwen in Micha.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.