El Ahmadi pakt na Afrika Cup de draad weer op bij Villa

Karim El AhmadiKarim El Ahmadi denkt dit seizoen met Aston Villa degradatie te kunnen voorkomen. De 28-jarige Marokkaan kwam deze week terug van de Afrika Cup. Op dat toernooi had de speler weinig succes met Marokko, waardoor hij bij Villa de frustratie hoopt weg te spelen, schrijft FCUpdate.nl.

“Het was lastig om er niet bij te zijn in de periode dat er voor Villa enkele lastige duels op het programma stonden”, zegt El Ahmadi op de website van zijn club. “Maar als je land je oproept, kun je nu eenmaal geen nee zeggen. Ik was fit en klaar om voor Marokko in actie te komen.”

De middenvelder was in de zomer de eerste aankoop van manager Paul Lambert. “Dat gaf een goed gevoel”, blikt hij terug. “Het is prachtig om hier te zijn, omdat het altijd mijn droom was om in de Premier League te spelen.” (Bron/ lees verder: FCUpdate.nl)

Een filmpje met de doelpunten van El Ahmadi:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.