Islamitische school Haarlem op weg naar excellentie

islamitische basisschool  Al Ihsaan in LelystadDe islamitische basisschool Al Ikhlaas streed samen met een andere school als enige Haarlemse school mee om de titel Excellent. Dat is opmerkelijk gezien de historie van de islamitische school. Tussen 2006 en 2008 was de school volgens de inspectie ’zeer zwak’ en zette de school een zogeheten verbetertraject in, schrijft het Haarlems Dagblad.

Dit jaar greep de school net naast het predicaat Excellente school.

De Haarlemse school scoort boven verwachting goed op de cito-score. Met name het niveau rekenen en wiskunde is ’zeer goed.’ Binnen afzienbare tijd, zo oordeelt de vakjury, is Al Ikhlaas een uitstekende school. (Bron/ lees verder: het Haarlems Dagblad)

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.