De Boer: “Ik had het anders moeten aanpakken”

Mourinr el Hamdaoui bij zijn club FiorentinaFrank de Boer vindt dat hij anders had moeten omgaan met Mounir El Hamdaoui. Nu hij weet dat de Marokkaan een gevoelige voetballer is had hij het achteraf anders gedaan. Dat vertelde de Ajax-coach in het nieuwe programma van Johan Derksen, meldt Ajaxshowtime.com.

Frank de Boer vertelt in het programma Derksen &.. dat hij spijt heeft hoe hij destijds El Hamdaoui heeft behandeld. “Als ik hem beter had gekend, had ik van tevoren gezegd dat hij op de bank zou beginnen. En niet pas tijdens de bespreking”, zegt De Boer in het programma. “Dat was uiteindelijk beter geweest, want dan had je een hele hoop heisa kunnen voorkomen.”

De twee leefden vrijwel vanaf de eerste dag in onmin en het leidde tot een onherstelbare breuk. (Bron/ lees verder: Ajaxshowtime.com)

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.