“Arabieren willen Arsenal kopen voor 1,7 miljard”

Marouane Chamakh speler ArsenalArsenal komt wellicht in handen van een Arabisch consortium. Een machtige investeringsgroep uit Qatar en de Verenigde Arabische Emiraten gaat een bod doen op Arsenal van ruim 1,7 miljard euro. Dat meldt Sportdome.nl.

Het consortium is al enkele maanden bezig met de deal, weet The Sun. Binnen enkele weken zullen de Arabieren hun bod officieel uitbrengen.

De rijke Arabieren hebben grootse plannen met Arsenal: de schuld van de club van zo’n 290 miljoen euro zal worden ingelost, er wordt geld gereserveerd voor nieuwe transfers en de verkoop van sterspelers wordt stopgezet. (Bron/ lees verder: Sportdome.nl)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.