Yes-R maakt danceplaat met Deense zangeres

Yes-RYes-R houdt het rappen voorlopig voor gezien en gaat zich nu richten op een carrière in de internationale dancescene. Dat vertelt de 26-jarige muzikant volgens RTL Nieuws.

“Ik heb het gevoel dat ik alles wat ik wilde zeggen op Nederlandse raptracks, wel gedaan heb”, zegt de 26-jarige rapper. Dinsdag kwam zijn nieuwste single Till the Sun Comes Up uit. De Engelstalige danceplaat is een duet met de Deense zangeres Sisse-Marie.

Het neefje van Ali B worstelt al een tijdje met zijn imago en denkt met deze overstap zijn nieuwe ‘ding’ te hebben gevonden. De oud-rapper pakt het serieus aan en is zelfs op Engelse cursus hiervoor gegaan. (Bron/ lees verder: RTL Nieuws)

Sisse Marie feat. Yes-R – Till The Sun Comes Up

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.