Toch weer imam-opleiding op HBO-niveau

Imam OpleidingNederland krijgt weer een beroepsopleiding tot imam. De bachelorstudie theologie van de Islamitische Universiteit Rotterdam (IUR) heeft sinds deze week de papieren om zich een officiƫle HBO-opleiding te mogen noemen. Dat schrijft dagblad Trouw.

Vorige maand nog besloot hogeschool Inholland om haar imamopleiding te stoppen. Reden daarvoor waren de relatief hoge kosten van de opleiding. Sinds de oprichting in 2006 studeerden er 13 studenten af.

De bachelorstudie van de IUR bestaat al sinds 1997, maar is nu pas geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatie Organisatie (NVAO) voor haar Bachelor Opleiding Islamitische Theologie. (Bron/ lees verder: Trouw en Islamicuniversity.nl)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.