Vader van Anass houdt vol en eist meer bewijzen van OM

57

De vader van de overleden 13-jarige Anass AouraghWat is er precies gebeurd met Anass Aouragh? Op woensdag 6 februari raakte de 13-jarige Anass vermist en een dag later werd hij dood aangetroffen. Volgens het Openbaar Ministerie zou de Anass zelfmoord hebben gepleegd. Mohamed Aouragh, de vader van Anass, en blogger Martin Vrijland hebben ernstige twijfels.

In een interview met radiostation FunX geven de heren aan het verdacht te vinden dat het OM informatie achterhoudt.

Martin Vrijland tijdens het interview: “Waarom zeggen zij in hun eerste brief al dat ze de rechter gaan inschakelen, op het moment dat de familie meer informatie wil? Waarom schrijven zij een autopsierapport waarin ze alle kenmerken die ze als zelfmoord zouden onderschrijven wel noemen, maar alle kenmerken die een moord zouden kunnen onderschrijven, niet noemen?”

Volgens beide heren moet het OM met foto’s komen die tijdens de autopsie gemaakt zijn. Meneer Aouragh heeft namelijk meerdere verwondingen geconstateerd dan het OM in hun rapport beschrijft.

Het interview is hieronder te beluisteren:

(Bron/ lees verder: FunX)

5 REACTIES

  1. @ rachid Ik ben het een keer met je eens deze zaak stinkt inderdaad .Is er iemand die weet of dat er voor de ouders van anass al een soort fonds opgericht is om eventueel een bijdrage te storten mbt de advocaatkosten?

  2. kijk op de site van klokkenluideronline.is
    en verbaas jen Nu blijkt anass savonds om 22.05 nog online geweest te zijn lees er over klokkenluideronline.is

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.