Spaanse leraar mishandelt 13-jarige leerling

Spaanse leraal mishandelt Marokkaanse leerling in MelillaIn Marokko zorgen beelden van een mishandeling in de klas voor grote opschudding. Een Spaanse leraar geeft een Marokkaanse leerling van 13 jaar een flink pak rammel in een school in Melilla. De man slaat met een voorwerp, dat hij als zweep gebruikt, verschillende keren op het hoofd van het kind. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

De zaak kwam aan het licht nadat een medeleerling het voorval stiekem filmde met zijn gsm en de beelden online zette.

De politie startte een onderzoek en mogelijk moet de leraar zich voor de rechter verantwoorden. Burgemeester Juan José veroordeelde de feiten en noemde ze “verwerpelijk en misselijkmakend”. (Bron/ lees verder: het Algemeen Dagblad)

Bekijk de video op YouTube:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.