Menno Buch negeert Mohammed B. voor zijn programma

46

Buch in de BajesMenno Buch kreeg voor zijn eerste seizoen Buch in de Bajes lovende kritieken en haalde zeer goede kijkcijfers. Vanaf deze week is hij terug met het tweede deel, meldt RTL.

Daarvoor ging Menno naar de gevangenis in Vucht, waar onder andere de gevaarlijkste en meest onhandelbare gevangenen vastzitten. Menno heeft vier maanden lang van ‘s morgen vroeg tot ‘s avonds laat met zijn ploeg door cellencomplexen gelopen.

De programmamaker heeft zelfs op een meter afstand gestaan van de cel van Mohammed B. “Dat gaf een merkwaardig gevoel”, zegt Menno tegen RTL. “Hij heeft wel mijn beste vriend Theo van Gogh vermoord.” Menno heeft Mohammed B. uiteindelijk links laten liggen. Maar het was wel een emotioneel moment, zegt de programmamker. (Bron/ lees verder: RTL)

Buch in de bajes, vanaf 28 maart elke donderdagavond om 21:30 op RTL 4

4 REACTIES

  1. Interessant programma Buch in de Bajes, maar het wordt compleet verneukt door Menno Buch zelf, wat een non-authentieke, zelfingenomen persoon. Ik heb nog meer respect voor de gemiddelde gevangene in Vught.

  2. Hallo meneer Buch,

    Een waterig uc wil niet zeggen dat een gedetineerde fraude heeft gepleegd. In mijn tijd, vier en een half jaar binnen zitten, heb ik nooit drugs gehad. Tijdens open kamp na oud en nieuw, urine controle gehad en toen bleek mijn urine op een paar tiende oke te zijn. Was ook te waterig. Als men voor urine controle veel drinkt wil dat niet zeggen dat iemand drugs heeft gehad. Graag piwers of ander bajes personeel niet de hemel in prijzen aub. Ze kiezen er zelf voor.

    Vriendelijke groet,

    Ed

  3. @Oliver,Menno maakte hele goede tv programma’s, zeker Buch in de Bajes, als jij het programma niks vind, waarom kijk je dan? En doe het dan lekker zelf als JIJ het beter kunt, gaat je niet lukken. Hij dacht precies als ons over de gevangenissen en stelde de vragen die wij ook hadden, hij had inlevingsvermogen en was objectief. Ik vond hem geweldig in dit programma. De beste man is overleden aan een vreselijke ziekte , denk je dan nog zo over Menno?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.