Mediaberichten te voorbarig. Islamitische stichting heeft geen banden met radicalen

TweedekamerDe islamitische liefdadigheidsinstelling SOS-stichting in Tilburg heeft, in tegenstelling tot wat eerder werd gemeld, geen banden met radicale strijdgroepen in Syrië. Ook ronselt de stichting geen jongeren voor de strijd in Syrië. Dat zei staatssecretaris Fred Teeven van Veiligheid dinsdag in de Tweede Kamer, meldt Omroep Brabant.

Volgens de staatssecretaris is het wel mogelijk dat wanneer het nodig is de organisatie extra in de gaten gehouden kan worden door de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD).

Teeven liet weten dat er voorlopig geen maatregelen worden genomen. (Bron/ lees verder: Omroep Brabant)

2 REACTIES

  1. […] Mediaberichten te voorbarig. Islamitische stichting heeft geen banden met radicalen […]

  2. En wanneer wordt de fascistische Beweging PVV in de gaten gehouden en als een criminele organisatie gezien ? Het si algemeen bekend dat de fascistische Beweging nauwe banden heeft met extreem rechts en met fundamentalistische en radicale Christenen en Joden. Ook is het bekend waar het geld van die Beweging vandaan komt. En toch wordt die Beweging betrokken bij besluitvorming. Heel gevaarlijke tendens!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.