Said schrikt van torenhoge telefoonrekening

Aanmaning rekening te betalenEen telefoonrekening van ruim 20.000 euro. Dat moet wel een vergissing zijn, dacht Amsterdammer Said Basir toen hij afgelopen maand de telefoonrekening op zijn deurmat vond.

Zijn telefoonrekening bedraagt normaal gesproken namelijk maar zo’n 100 euro. Maar na meerdere herhalingsbrieven van Telfort blijkt het geen fout. De Amsterdammer zal de duizenden euro’s moeten betalen, maar zegt tegenover AT5 dat helemaal niet te kunnen.

Telfort laat weten de situatie heel vervelend te vinden, maar Basir een waarschuwings-sms te hebben gestuurd toen hij voor meer dan 25 euro aan data had verbruikt. ‘Verder kunnen wij niets doen’.


(Bron/ lees verder: AT5)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.