Nasrdin Dchar zoekt Marokkaanse mannen. Meld je aan!

Nasrdin DcharActeur Nasrdin Dchar is voor zijn nieuwe film De Infiltrant op zoek naar Marokkaanse mannen. Omdat deze moeilijk te vinden zijn via reguliere castingkanalen, is er nu een Facebookpagina geopend waar potentiƫle nieuwe talenten zich kunnen melden. Dat meldt BN/ De Stem.

Acteerervaring is geen noodzaak. Volgens regisseur Shariff Korver gaat het realistische gehalte omhoog als juist onervaren acteurs grote rollen op zich nemen. Op hun Facebookpagina staat dan ook de volgende oproep:
“Wij zijn voornamelijk op zoek naar mannen tussen de 25 en 65 jaar. Maar vrouwen tussen de 30 en 65 die het leuk zouden vinden om in een film te spelen, kunnen ook hun gegevens sturen naar castinginfiltrant@gmail.com.”

Nasrdin, die in 2011 een Gouden Kalf won voor zijn hoofdrol in de roadmovie Rabat, speelt een politieagent die door een infiltratie in een loyaliteitsconflict terechtkomt. (Bron/ lees verder: BN/ De Stem)

Hieronder nog eens die opvallende speech van Dchar, vlak nadat hij zijn Gouden kalf in ontvangst nam:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.