Bloedstollende taferelen in Casablanca

Honden in MarokkoEen man werd tijdens het uitlaten van zijn honden in de havenstad Casablanca belaagd door een aantal omstanders. De mannen vonden het blijkbaar niet leuk dat de man zijn twee hersershonden uitliet.

De omstanders gingen de dieren, waarvan er eentje losloopt, en hun baasje bekogelen met stenen.

De twee honden pikten dat niet en liepen woest af op één van de mannen en beten hem. Hun baasje kon de dieren maar net op tijd tegenhouden voordat ze de man gingen verscheuren.

Zie hier de bloedstollende taferelen:

8 REACTIES

  1. ongelooflijk dat de mensen op straat zo haatdragend kunnen zijn naar dieren…Schandalig.Die Baas is echt een held dat hij zo rustig blijft om de honden van hem af te trekken.

  2. Dieren zij ook levende zielen.ook mieren.expres trappen is haram.maar zelf ben ik geen Liefhebber van honden in de stad.vooral van die gevaarlijke honden.ze horen in de boerderij.ik zelf ben ik een keer aangevalen door pitbul of een rottweiler.gelukkig heeft hij heeft mij niet gebeten.maar hij kwam als een trein op mij af.in mijn buik.ik zelf bezorg pakketten bij de mensen.ik was in de brandgang.en die hond schrok en kwam van zijn eigenaar los.gelukkig had ik toen niet veel pijn alhamdouliah.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.