Ali B waakt voor burn-out

Commercial Ali B.Ali B heeft maar een druk schema. De 31-jarige rapper, die momenteel te zien is in X Factor en ook als coach aan de slag gaat bij The Voice Of Holland, zat in zijn carrière al een paar keer op het randje van burn-out. Maar kijkt nu wel uit, meldt ShowbizNewz.nl.

Aan het begin van zijn carrière vond hij het lastig opdrachten te weigeren en nam vaak te veel hooi op zijn vork. “Dat lijkt nu ook zo, maar ik neem maar vijf procent aan van alle aanvragen”, legt hij uit.

Wanneer het de Marokkaan toch te veel wordt, zegt hij meteen de stekker eruit te trekken. “Dan doe ik geen concessies”. (Bron/ lees verder: ShowbizNewz.nl)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.