Eerste beelden ontvoerde Marokkaanse kinderen uitgelekt

ontvoerdOp YouTube zijn trieste beelden te zien van vier in Nederland geboren kinderen die ontvoerd zouden zijn en in Nador bij de schoonfamilie moesten wonen. Voor het programma ‘Ontvoerd’ werd John van de Heuvel ingeschakeld door de moeder van de kinderen om ze terug te halen.

De moeder woont in Nederland en zag haar kinderen ontvoerd worden door haar echtgenoot, die daarvoor schuldig werd bevonden en vast zit in een Nederlandse gevangenis.

John van den Heuvel nam de uitdaging aan. Zijn reis vergeet hij echter niet zo snel. Toen John en zijn team de kinderen vonden, mondde dat uit in een drama omdat volgens hem ze zo geïndoctrineerd waren door de familie dat ze dachten dat mama was gekomen om hen te vermoorden.

De kinderen komen in verschillende filmpjes zowel in het Nederlands als Berbers aan het woord en vertellen (in door de schoonfamilie opgenomen) filmpjes dat ze niet terug willen en slecht behandeld werden.

(Bron/ lees verder: RTL Boulevard en Wijblijvenhier.nl)

6 REACTIES

  1. Zij willen niet naar de moeder?? Het is toch duidelijk te zien dat de kinderen voor de opname is verteld wat ze moeten zeggen? Voordat ze iets zeggen denken ze erover na, zo van: Wat moest ik ookal weer zeggen ?? .. Arme kindertjes, ze hebben ze helemaal gek gemaakt in die 2,5 jaar. 1 ding, als je een kind paar keer iets herhaalt dan gaat hij erin geloven! en die arme kinderen zijn 2,5 jaar lang gek gemaakt. Het in hun hoofd gestamd dat ‘mama slecht is, dat mama niet van ze houd’ .. en ga zo maar door!

  2. @ Missss ik ben het helemaal met je eens. Waar gaat het naar toe met deze wereld? Kinderen worden van hun eigen moeder weggehaald, wat helemaal niet zo hoort te zijn. En idd, heel duidelijk dat de kinderen vertellen wat ze verteld is en niet wat er daadwerkelijk plaats heeft gevonden. Heel jammer dat het zo is gegaan, heftig om te zien hoe de kinderen zich verzetten en zelfs hun eigen moeder slaan om niet met haar mee te hoeven. Allah is groot en hij ziet alles, Insha Allah zullen ze veilig in Nederland aankomen en gelukkig met hun moeder ( ZOAlS HET HOORT) leven. Beslema mensen.

  3. De wereld is zo maar kleine kinderen ontvoeren en zegen dat je moeder slecht is woelah die man die dat zij is niet aleen een varken hij is erger dan een varken en een zwijn samen en een hond ik zou dat nooit doen bij me kinderen ik zou ze laten kizen en als ze met mij willen gaan dan mag dat maar met een regel dat ze hun moeder ook moeten bezoeken.
    insalah komt het goed

    later

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.