Sadik Harchaoui weg bij Forum

ForumDirecteur Sadik Harchaoui(40) van Forum vertrekt met onmiddellijke ingang bij het multi-culturele instituut. Dat meldt de NOS vandaag. Hij is tien jaar in functie geweest en nam een prominente plek in het debat over de multi-culturele samenleving. Zo maakte hij deel uit van een groep mensen die Willem-Alexander voorbereidde op het koningschap.

De in Douar Khababa (Marokko) geboren Harchaoui zegt toe te zijn aan een nieuwe uitdaging.(Foto: Forum)

4 REACTIES

  1. Lijkt me logisch, aangezien hij zoveel gefraudeerd heeft en zo te horen ook een ‘pervert’ was die de dames op het werk lastigviel. Vraag me af wat hij nu gaat doen, zeker met zijn buddy Aboutaleb gaan praten?! Opgeruimd staat netjes!!!!!!

  2. Ik ken Sadik ook heel goed, hij is en blijft een narcist met Narcistische PersoonlijkheidsStoornis die uit is op macht en machtsmisbruik. Hardwerken is één van kenmerken van NPS!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.