Voetballer Franck Ribéry niet woest om ‘bierdouche’

RiberyAfgelopen dagen melden diverse Engelse media dat voetballer Franck Ribéry heel erg boos zou zijn op ploeggenoten vanwege de bierdouche die hij in het weekend kreeg, na de wedstrijd om het kampioenschap in de Bundesliga te vieren. De Fransman bekeerde zich tot de islam om te kunnen huwen met zijn jeugdliefde Whiba en wilde vanwege zijn geloof absoluut geen contact met alcoholische dranken. Toch gooiden zijn ploeggenoten bij Bayern München na de laatste thuiswedstrijd grote glazen bier over zijn hoofd en lichaam.

In Duitsland is het een traditie om spelers en trainers te overgieten met bier en champagne. Teamgenoot Jérôme Boateng gooide liters bier over hem en in diverse Engelse maar ook Nederlandse media werd gemeld dat Ribéry woest op hem was vanwege deze actie. Maar dat klopt absoluut niet meldt de Bayern München website bavarianfootballworks.com. Ribéry is helemaal niet boos op zijn ploegmaat en het ging om alcohol-vrij bier.

De website hekelt de controverse die de Engelse journalisten hebben veroorzaakt. Ploeggenoot Jérôme Boateng poste ook nog bovenstaande foto op Twitter en zei erbij ‘Me and my bro Ribéry everything is Fine it was nonalcohol Beer so all Good’.

leugen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.