‘Uitkeringenstop Nederland ongeldig’

MarokkoMinister Henk Kamp legde in het vorige kabinet haastig de export van uitkeringen naar landen als Marokko aan banden. Die beslissing gaat Nederland nu veel geld kosten. De wetgeving uit 2011 deugt juridisch niet. Dat bericht de Volkskrant.

Nederland moet nu 300 miljoen euro plus rente alsnog overmaken naar het buitenland, waaronder Marokko.

Tegen de maatregel hebben gedupeerden met succes geprocedeerd. Nederland ziet af van beroep bij Europese rechters, omdat de tegenvaller dan nog groter kan worden. Het betreft een bonus voor oudere belastingplichtigen die Nederlandse belastingmaatregelen compenseert. (Bron/ lees verder: de Volkskrant)

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.