Saoedische prins geeft 15 miljoen uit in Disneyland

33

Disneyland ParijsEen Saoedische prins heeft eind mei maar liefst 15 miljoen euro uitgegeven in het pretpark Disneyland Parijs tijdens een verblijf van drie dagen.

Voor dit vorstelijke bedrag reserveerde de steenrijke Arabier drie dagen lang (van 22 tot 24 mei) het hele pretpark voor hem en een zestigtal genodigden.

Voor de Arabische prins, die het behalen van zijn diploma vierde, werden spektakels op maat georganiseerd met “zeldzame personages” van Disney. (Bron/ lees verder: France24.com)

14 REACTIES

 1. Kijk dat is nou een goede moslim . Die gooit zo 15 milioenen over de balk. Voor zijn plezier. Wij willen namelijk geen christenen in Marokko . Die zijn slecht die willen alleen wees kinderen helpen. Dat is gewoon geld verspeling . Zie ook de reactie van meneer Tarik. Tarik is een echte moslim by de way.

 2. He abdullah wat heeft dit artikel nou te maken met wat er in marokko gebeurd.
  En waarom doe je nou sarcastisch over tarik straks gaan mensen denken dat je het nog meend met ‘hij is een echte moslim’.
  Wat een rijke cheikh doet moet die lekker zelf weten. En even naar marokko als je niet weet wat er gaande is daar en alleen gelooft in de media wat ze elke keer schrijven over moslims, marokkanen enz. dan kan je beter stil blijven.
  Wat heel de westerse wereld moet niet schijnheilig doen met hoe goed ze wel niet zijn.
  Want dat zijn ze bij lange na niet.
  Laten ze eerst maar hun eigen problemen oplossen en zich dan ‘zorgen’ maken om onder andere marokkaanse kinderen.
  Want het enige wat ze willen is haatzaaien onder de mensen in afrika, azie en zuid amerika.
  Dus hou voortaan je stomme commentaar voor je en dat geldt ook voor Tarik!!!!

 3. Iedereen mag zelf bepalen, wat hij of zij met hun geld doet.
  Abdullah, wie ben jij om te bepalen wie wel of niet een goede moslim is?
  met zo n uitspraak, ga je al de mist in.
  Ik wens je veel wijsheid toe!

 4. Begrijp me niet verkeerd mensen. Ik ben zelf niet tegen moslims , maar ik vindt dat moslims ook kritiek mogen doen tegen moslims die foute handelingen doen . Want wijs nou eens eerlijk hoeveel moslim broeders moeten dagelijks proberen te overleven omdat ze nauwelijks eten hebben. En jullie keuren dit goed wat deze rijke Arabier doet. 15 miljoen. Dat is heel veel geld . Daar kun je heel veel mensen een menselijke leven geven. Ik snap niet dat jullie nog sympathie voor deze slecht Arabier hebben.

 5. Dit is een grote Monkar die we gewend zijn van de Sauds. Allaah heeft hun begunstigd met veel dingen, zoals de plaats van onze geliefde profeet sala Allaaho 3alayhi wasalam, en rijkdom. Maar veel Oliesheiks maken misbruik hiervan, hierboven een voorbeeld daarvan. Zij zullen zich verantwoorden bij Allaah, zij zullen gevraagd worden hoe ze het geld hebben verdiend en waaraan zij dit hebben uitgegeven. En zoals we weten is tabdir oftewel verspilling verboden in de Islam en zullen daarvoor bestraft wordein indien Allaah ze niet vergeeft.
  TYegen Abdullah wil ik over zijn reactie zeggen dat het niet de bedoeling is van die nederlandse Christenen om weeskinderen te helpen maar om het Christendom in Islamitische landen te verspreiden, én dat is verboden in onze geliefde land Marokko.

 6. In het leven wordt niks gegeven. Je moet daar altijd wat voor terug doen. Wat moslims moeten doen, is een economie ontwikkelen zodat dit soort mensen het geld daar uit kunnen geven.
  Vooralsnog wordt het geld in andere kringen uitgegeven omdat wij nauwelijks concurrentie kunnen bieden. Dit klinkt zuur maar het is de keiharde werkelijkheid helaas.

 7. Rachid.

  Inderdaad dat is verboden. En dat is eng.

  Wat voor een kutkoning ben je als je godsdiensten gaat verbieden in je land?

  En maar verhaaltjes verzinnen met zijn allen dat berbers,christenen en joden alle vrijheid hebben in Marokko.

  En hier in nederland zeiken op Wilders, terwijl Wilders vergeleken bij die eikel van een m6 een braaf jongetje is.

 8. Zo is dat Jaba, zo mag ik het horen. Er is te veel schijnheiligheid in deze tijd . Vroeger dan bedoel ik in de middeleeuwen , toen had je de echte moslims. Die Waren heel ijverig met wetenschap en vooruitgang . Ze waren de besten van de wereld zelfs. Maar dat kun je vandaag de dag niet zeggen. Ik vindt dat de moslims niet te snel de schuld bij de anderen moet zoeken , maar eerst de schuld bij hun zelf moeten zoeken. Als ze dat doen dan zijn de moslims al op de helft op de goede weg.

 9. Abdullah

  zeik daar maar in de andere topic niet hier

  en ze willen geen kinderen helpen maar bekeren

  maar hou je bij dit onderwerp

  en deze mag zelf weten wat hij met ze geld doet als je zelf zo rijk was zal je het net zo hard doen

 10. en wij geven zelf 100 euro voor een trui alleen omdat er een logootje op staat(nike bijvoorbeeld) waarom niet die 100 euro aan kinderen geven die straat verkopers zijn? nee wat met hun gaan ze weer lullen kind zegt 3 euro klant zegt duur jongen ik geef je 1 euro anders niks

  dus kijk eerst naar je zelf

 11. Tarik.

  Bekeren is een onderdeel van religie.
  Als iemand een christen bekeert tot moslim dan noem je hem opeens een broeder.
  Dus waarom zou het andersom niet mogen?
  Dat heet vrijheid.

 12. Fyi: de prins is grootaandeelhouder van het park. Aantal jaren geleden investeerde hij al 250miljoen dollar in het park. Dus feitelijk zou je deze 15miljoen als een (weinig) renderende investering kunnen zien.

 13. Zo als ik zei , tegenwoordig heb je alleen scheinheiligen . Als ik de meeste reacties hier hoor . Dan kan ik me beter maar tot een christen bekeren. Wat een laag opgeleide debielen zitten hier zeg . Behalve Jaba dan .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.