Koning Marokko laat zich weer zien in openbaar

Prins Moulay El HassanDe Marokkaanse koning Mohammed VI heeft na een lange afwezigheid weer eens zijn gezicht laten zien in het openbaar. Ter gelegenheid van het einde van het schooljaar verscheen de koning samen met zijn vrouw prinses Lalla Salma Bennani op de school van zijn kinderen. Dat meldt De Telegraaf.

De tv verspreidde beelden van de ceremonie, waarbij de koning zaterdag zijn kinderen feliciteerde en kuste.

Mohammed VI was voor het laatst in het openbaar op 10 mei. Sindsdien zou hij op privéreis zijn geweest. Zijn vrouw ging namens hem naar evenementen en plechtigheden, waaronder naar de kroning van koning Willem Alexander. (Bron/ lees verder: De Telegraaf)

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.