Zwangere moslima verliest baby na aanval racisten

Zwangere moslimaOndanks medische inspanningen heeft de zwangere moslima die afgelopen donderdag in de Parijse buitenwijk Argenteuil werd aangevallen door twee islamofobe mannen een miskraam gehad en heeft haar baby verloren. Dat meldt de advocaat van het slachtoffer, volgens het Algemeen Dagblad.

De 21-jarige moslima, die vier maanden zwanger was, werd fysiek aangevallen door twee skinheads.

Volgens het slachtoffer trokken de mannen haar hoofddoek af en scheurden ze een deel van haar kleding kapot. Nadat ze schreeuwde dat ze zwanger was werd ze door de aanvallers in de maagstreek geschopt.

Twee weken geleden werd in dezelfde regio een andere hoofddoekdragende moslima aangevallen. (Bron/ lees verder: het Algemeen Dagblad, Zamanvandaag.com)

16 REACTIES

 1. Inderdaad, gewoon ophangen die gasten.
  Zouden ze hier in Nederland ook eens moeten doen ,Al die overvallers en moordenaars verkrachters en pedofielen gewoon ophangen.

  Het word tijd dat hier eens echt gestraft gaat worden.
  In dit land hoef je maar 4 jaar de gevangenis in als je iemand hebt vermoord.

 2. En re rest met minimaal 50 man in 1 ruimte in plaats van 1 of 2 man per cel.

  Zorg ervoor dat de gevangenissen geen vakantiehuisje word, maar een echte hel om te zijn. Zodat mensen daar echt niet naartoe willen gaan.

  Nu is het zo dat gevangenis straf niet echt een afschrikkende werking hebben.

 3. Ze moeten 4 weken ervoor uittrekken om alle die skinheads op te zoeken en ze meteen goed op te voeden..stelletje zondekinderen. Hier moeten ze kotelleten van maken voor de varkens.

 4. De gevangenissen in Frankrijk zijn wel minder sober. Ik zou zo graag willen zien dat die twee skinheads tussen de allochtonen vastkwamen te zitten… Ik denk niet dat ze veel animo krijgen met hun white pride in de franse gevangenissen.

 5. Inderdaad AB, dankjewel voor jouw verhelderende uitleg, het geeft duidelijk weer hoe het ECHT is, de gevangenissen zitten idd voor het merendeel vol met moslims! Getuigt maar weer eens dat de moslim een Westers probleem is geworden!

 6. Hier hoor je niks over… Niet eens een kleine aantekening in bijvoorbeeld de Telegraaf, was het andersom dan hadden we de voorpagina’s gehaald!!

 7. Voor alle duidelijkheid van beide de kanten is dit zwaar verkeerd. En Arkan hoop dat jij zo n situatie mag meemaken en dan ook door je eigen soort getrapt worden of je vrouw als ze je baby draagt. Kijken dan hoe het voelt! Wellicht pak je dan ook weer je statistieken erbij en vertel je je zelf of je vrouw ow gelukkig het is dit keer geen moslim schat dus moet kunnen !

 8. @Anoniem. Heb al veel meer meegemaakt dan ik wie dan ook, wil toewensen, heb de moslims in Yougoslavia bij ons ook vele misdaden zien begaan!

 9. Dus alle moslims zijn slecht.. En dus verdient deze moslima de leed die haar is aangedaan en het ongeboren kind.. Had ook niks anders van je verwacht Arkan.. Hitler was ook katholiek..

  En jaba, onderschat niet wat ik wel of niet weet..

 10. Anoniem.

  Daarom schreef ik het woord waarschijnlijk.

  En niemand zegt dat alle moslims slecht zijn.
  En zeker niemand zegt dat deze vrouw dit verdient heeft.

  Religieus zijn, of je religieus noemen is trouwens hetzelfde.

  Hitler zal zich misschien Katholiek noemen, maar hij gedroeg zich niet zo.

  Net als Bin Laden zich niet als een Moslim gedroeg.

  Elke religie gaat namelijk uit van vrede en ontwikkeling, niet van geweld en destructieve deformatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.