Palestijnen trots op Arab Idol winnende Mohammed Assaf

De Palestijnse zanger Mohammed AssafPalestijnen vieren massaal de overwinning van de 23-jarige Mohammed Assaf uit Gaza van het talentenjachtprogramma ‘Arab Idol’. Het is de eerste keer dat een Palestijn de wedstrijd wint.

Zodra de winnaar werd bekendgemaakt gingen tienduizenden Palestijnen de straat op om de overwinning van Assaf te vieren, en dat zowel in Gaza, op de Westelijke Jordaanoever als in Oost-Jeruzalem. De finale was te volgen op reuzenschermen op straat.

In de eindstrijd versloeg hij een Syrische zangeres en een Egyptische zanger. De spanning werd behoorlijk opgebouwd:

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.