Kerry ziet vooruitgang in Palestijns-Israëlisch conflict

PalestinaDe Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken John Kerry is optimistisch over een hervatting van het vredesproces tussen de Palestijnen en de Israëliers. Volgens Kerry ligt het heropenen van de vredesbesprekingen binnen handbereik, schrijft de Volkskrant.

Kerry voerde afgelopen dagen diverse gesprekken met de Palestijnse president Mahmoud Abbas en de Israëlische premier Benjamin Netanyahu hierover. Volgens hem zijn beide partijen dichter bij elkaar gekomen.

Een van de grootste twistpunten is nog sltijd de bouw van illegale Israëlische nederzettingen in bezette Palestijnse gebieden. De Palestijnen eisen een bouwstop van de illegale activiteiten van de Joodse staat. (Bron/ lees verder: de Volkskrant)

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.