No Sex in the City

no-sex-in-the-city-cover-onlineNo Sex in the City is de nieuwe tegenhanger van Sex and the City, speciaal voor single moslima’s.

De Islamitische schrijfster Randa Abdel-Fattah verbaasde zich dat de vrouwen in de hitserie allemaal blank, rijk en seksueel actief waren. “Ik schreef No Sex in the City, omdat ik alternatieve perspectieven wilde presenteren op de thema’s uit de serie. De moslimvrouw van nu bijvoorbeeld zoekt een goede balans tussen Islamitische tradities en het moderne leven”.

Aan The Telegraph vertelt Randa dat ze de lezer een blik op het liefdesleven wil geven van vier jonge twintigers die Islamitisch, Grieks-orthodox en Hindoe zijn. Zij verzamelde hilarische, ontroerende en spannende verhalen van vriendinnen en familie. Van verhalen over mannen die hadden gelogen dat ze vloeiend Engels spraken, maar wel met een tolk naar de date kwamen tot een waar huwelijksaanzoek binnen vijf minuten na de kennismaking. (Bron/ lees verder: The Telegraph en Mustreads.nl)

Het boek No Sex in the City verscheen in 2012 in Australië en is sinds deze week ook in Europa te koop.

no-sex-and-the-city

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.