Gewichtsverlies is goud waard in Dubai

moslima doet aan sportIn een poging om een gezonde levensstijl te bevorderen, heeft Dubai een bijzondere stimulans bedacht: goud in ruil voor gewichtsverlies. In drie dagen tijd hebben zich meer dan 5000 mensen ingeschreven voor de afslankwedstrijd. Dat meldt het Algemeen Dagblad

Overtollige kilo’s vormen een groot probleem in het steenrijke emiraat. Meer dan tweederde van alle mannen en bijna driekwart van alle vrouwen hebben te kampen met overgewicht.

Ge├»nteresseerden kunnen zich vanaf vrijdag inschrijven voor het programma genaamd ‘Your Weight in Gold‘. Voor iedere kilo die een deelnemer aan gewicht kwijt raakt in de ramadan, geeft Dubai een gram goud. Onder de drie mensen die de meeste kilo’s zijn kwijtgeraakt, wordt een gouden munt verloot die meer dan vierduizend euro waard is (20.000 dirham). (Bron/ lees verder: Het Algemeen Dagblad)

3 REACTIES

  1. Waarom in de Ramadan? Zo krijgt de Ramadan een ander doel dan aanbidding. Dan win je misschien goud, maar dan verlies je de grootste beloning!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.