TV-programma geeft baby’s weg in de ramadan

Amaan RamazanIn de strijd om kijkcijfers in de ramadan geeft een populaire tv-programma in Pakistan te vondeling gelegde baby’s weg aan kinderloze koppels. Dat meldt SpitsNieuws.

De baby’s worden weggegeven omdat het Ramadan is. Het programma heet Amaan Ramazan en heeft tijdens de heilige islamitische maand al twee baby’s aan stellen gegeven als ‘Ramadan-cadeau’, weet Daily Telegraph.

De ‘gelukkigen’ zijn ouderloze paren, die volgens volstrekte willekeur het podium op worden geroepen om hun nieuwe zoon of dochter in ontvangst te nemen. De tv-show wordt medemogelijk gemaakt door een organisatie die vondelingen opvangt. (Bron/ lees verder: SpitsNieuws)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.