EU-afgevaardige Catherine Ashton naar Egypte

EU-buitenlandcoördinator Catherine AshtonEU-buitenlandcoördinator Catherine Ashton is zondagavond aangekomen in de Egyptische hoofdstad Caïro voor besprekingen over de crisis in het Noord-Afrikaanse land. Dat heeft een woordvoerder van de Egyptische vicepresident Mohamed ElBaradei gezegd, meldt dagblad Het Parool.

Egypte beleeft een zware politieke crisis met dodelijk geweld na het afzetten van de democratisch gekozen president Mohamed Morsi.

Ashton zal maandag contacten hebben met diverse politieke krachten in Egypte. Naast gesprekken met El Baradei en zijn naasten, zal ze ook spreken met vertegenwoordigers van de Moslimbroederschap van president Mohamed Morsi. (Bron/ lees verder: Het Parool)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.