Reza Aslan is bestseller na pijnlijk interview FOX

Reza AslanNa het vijandige interview met Fox News verkopen Reza Aslans boeken over Jezus en de islam als zoete broodjes.

De Iraans-Amerikaanse religiewetenschapper Aslan werd eerder in een pijnlijk interview met een presentatrice van Fox News aangevallen om zijn redenen om een boek over Jezus te schrijven. Volgens de presentatrice van Fox News is een moslim die een boek over Jezus schrijft verdacht en kan het boek nooit veel soeps zijn.

Direct na het interview kreeg Fox veel negatieve berichten over zich heen op sociale media. Aslan is daarentegen nu een ster geworden. Zowel zijn boek Zealot: The Life and Times of Jesus of Nazareth als No god but God: The Origins and Evolution of Islam staan in een aantal categorieën op nummer één bij Amazon. (Bron/ lees verder: Trouw)

Zie hier het pijnlijke interview:

3 REACTIES

  1. Het Christenfundamentalisme is potentieel vele malen gevaarlijker dan welk ander vorm van fundamentalisme ook. Het Christendom duldt namelijk gene ander religie naast zich. En tsja, echt vreedzaam is het Christendom niet hetgeen weer blijkt uit de houding van deze loopse Juffer van Fox News.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.