Boulahrouz verteld openhartig over relatie met Sabia

khalid.kidsKhalid Boulahrouz heeft voor het eerst verteld over zijn relatie met zijn ex-vrouw Sabia en de invloed daarvan op zijn leven. Aan magazine Helden vertelde hij openhartig hoeveel verdriet hij heeft gehad van de breuk. Het uitgebreide interview in het blad ligt vanaf vandaag in de winkels. Het eerste nummer wordt vanmiddag om 14.30 uur uitgereikt in Ridderkerk aan Michael Boogerd door Frits en Barbara Barend.

In het blad Helden Magazine delen kampioenen hun geheimen en vertellen topsporters wat ze op het hart hebben. Helden Magazine komt bij de topsporters en hun familie over de vloer en laat ze van hun onbekende kant zien. Door de exclusieve interviews van Frits en Barbara Barend leert de lezer de mens achter de topsporter kennen, inclusief alle achtergrondinformatie bij onthullingen en schandalen. Lees een stuk hierover op wtf.nl.

Foto uit het uniek Behind the Scene filmpje van covershoot met Khalid Boulahrouz:

1 REACTIE

  1. Als ik hem ooit tegenkom, wil ik hem de volgende vragen stellen:

    Hoe voelt het om genaaid te zijn door een heor?

    Denk je dat je je moeder gelukkig hebt gemaakt met de keuzes die je hebt gemaakt?

    Ga je later aan je kinderen de waarheid vertellen over hun moeder of ga je er over liegen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.