Arabische Idols-winnaar Assaf komt naar Nederland

De Palestijnse zanger Mohammed AssafDe Palestijnse zanger Mohammed Assaf, winnaar van het populaire tv-programma Arab Idol, treedt voor de eerste keer op in Nederland. Op zondag 29 september geeft hij voor het eerst buiten het Midden-Oosten en Noord-Afrika een optreden, in het Atrium van het Haagse stadhuis. Dat meldt DenHaagFM.

Assaf komt naar Den Haag op uitnodiging van het TodaysArt festival, een festival voor hedendaagse beeldende kunsten en podiumkunsten. Er zullen in eerste instantie 800 kaarten beschikbaar zijn. De kaartverkoop is donderdag gestart. Als er veel belangstelling is, zal de organisatie mogelijk een tweede concert inlassen.

De in Libiƫ geboren Assaf (1989) groeide op in verschillende vluchtelingenkampen in de Gazastrook. Voor veel Palestijnen is hij een symbool van hoop. Kaarten zijn te koop via www.mohammedassaf.nl. (Bron/ lees verder: DenHaagFM)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.