Sheikh start onderzoek na inbeslagname doping

Sheikh Mohammed bin Rashid Al MaktoumSheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum start een intern onderzoek naar de smokkel van paardendoping naar zijn renstallen in Engeland. De huidige minister-president van de Verenigde Arabische Emiraten en emir van Dubai wil met het onderzoek zijn geschonden imago en dat van zijn fokkerijen herstellen. Dat schrijft dagblad Het Parool.

Eerder dit jaar werden enorme hoeveelheden onwettige en ‘mogelijk giftige’ paardenmiddelen in beslag genomen die de Engelse autoriteiten aantroffen aan boord van een Dubai Royal Air Wing-vliegtuig, meldde The Guardian. De Sheikh eist van zijn personeel een grondig onderzoek naar de dopingsmokkel.

Sjeik Mohammed is een leidend figuur in de rensport. Hij is eigenaar van twee van de drie voornaamste volbloedfokkerijen van de wereld. (Bron/ lees verder: Het Parool)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.