Politie wil geld zien na verzinnen straatroof

PolitieDe politie gaat een bedrag van rond de zevenduizend euro als schadevergoeding eisen van de 25-jarige man uit Bussum die in september vorig jaar een valse aangifte heeft gedaan. De Bussumer heeft toen aangifte gedaan van gewelddadige beroving en mishandeling door vijf Marokkaanse jongens.

In januari besloot justitie de man te vervolgen voor het doen van aangifte van een compleet verzonnen straatroof.

Tegen de Bussumer eist de officier van justitie deze week 150 uur werkstraf en een maand voorwaardelijke celstraf met een proeftijd van twee jaar. De man moet als het aan de officier ligt 6760 euro aan de politie betalen. (Bron/ lees verder: De Gooi- en Eemlander)

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.