Marokkaans-Nederlandse meiden opgepakt om smokkel drugs

Marokkaans paspoortVijf Marokkaans-Nederlandse vrouwen zijn in de afgelopen dagen opgepakt in Casablanca en Fez op verdenking van het smokkelen van softdrugs. De vrouwen stonden op het punt te vertrekken naar Nederland.

Dat meldt een woordvoerder van het ministerie van Buitenlandse Zaken, volgens de NOS.

In hun koffers zat voor zo’n 58 kilo softdrugs. De Marokkaanse politie doet onderzoek naar het netwerk rond de vrouwen. Volgens PvdA-kamerlid Ahmed Marcouch is het ongebruikelijk “dat Marokkaans-Nederlandse meiden voor dit soort delicten worden aangehouden”. (Bron/ lees verder: de NOS en Hespress.com)

19 REACTIES

 1. subhannalah waar lopen wij eigenlijk naar toe in deze tijd?

  het was al erg genoeg dat mannen hier zich mee bezig houden, en nu blijkt het zelfs vrouwen met hoofddoek!!!

 2. Mij lijken de bewijzen toch min of meer opgestapeld – door juist de meest ijverige onder de moslims – tot ver buiten de dampkring dat méér islam zo ongeveer het slechtste idee is wat je kunt hebben als het gaat om het nastreven van een hogere morele standaard.

  Het ontgaat daarbij misschien toch ook maar weinigen dat juist de meest strenge en conservatieve islamitische landen op deze planeet de grootste producenten en doorvoerlanden zijn van drugs. De aanwezigheid van islam lijkt in de praktijk toch niet erg te botsen met drugs. Daarentegen wèl met mensenrechten, vooral dat van vrouwen, en niet verwonderlijk daardoor met vooruitgang in het algemeen.

 3. Marokko, Libanon en Afghanistan zijn de “islamitische” landen die drugs produceren en exporteren. Marokko en Libanon staan niet echt bekend om hun islamitisch conservatisme. De opium productie is in Afghanistan nog nooit zo laag geweest als onder de Taliban. Nu is dat wel anders. Dus ga je anti-islam propaganda maar ergens anders verkondigen.

 4. En onder mensenrechten versta jij, de interpretatie ervan zoals die in het westen gangbaar is?

  Moeders dwingen om hun kinderen achter te laten bij peuterspeelzalen waar ze misbruikt worden, zodat ze gaan werken in plaats van hun kinderen zelf op te voeden.
  Onschuldige mensen oppakken en weg laten kwijnen in geheime gevangenissen of in kooien opsluiten in Guantanamo.
  Bejaarden stapelen in bejaardenhuizen, hun centen afpakken en ze magnetronmaaltijden voeren, max. 2 luiers per dag geven en ze laten mishandelen door ongeinteresseerd personeel.

 5. @ Karim
  +++++++++

  Je slaat de spijker op z’n kop!

  Ik vraag me trouwens wel af van wie deze meiden het hebben? Van een broer of misschien zelfs hun vader? Allah ya3fou wa yahdi Inchallah!

 6. Geloven jullie nou echt dat zij zo dom zijn om heek hun koffers vol te gooien met drugs alsof zij niet weten dat er wordt gecontroleerd. Ze hebben geeneens kleren meegenomen. Ze zijn geflasht of met de dood bedreigd want dit kan echt niet!!!!!

 7. ollah hada old l9hba lkhraj 3lihom hoa li khso it3ala9 ila bra ider chi haja rhom tar9am bazafffff mikhdamch bans hada old l9ahba allah in3amlak alhmar khajt 3ala had jm3ia ntas moslimat !!!!!!!!! ontoma ia lamrarka rah had chi nta3 bladna 3lach kt3mloli chohar rah had lhchi kikhra min maroc o kinbat fi maroc 3lach kdi3o sam3at maroc khs hadok jabala lkhas imahom chan9a hadok lkhrjo 3ala 3alam fi had hachich olhokoma nta4 lakhra siro habso hadok li ki izr3oh
  galik mital maroc a9tal lkalba intrko lklab allah in3alkom ajbala nta3 lkhra antoma lkrjto 3ala maroc fi had lahram n3akom allah kamlin asala3 nta3 mojrimin ntom lharasto maroc fi had haram ???????????????????????????????!!!!!!!!!!!!

 8. Oh ja, Karim en Yasmina da’s waar. Het gaat eigenlijk heel goed met de mensenrechten in landen waar islam de boventoon voert. En de Taliban had het pas echt goed voor met de Afghanen, ja met islam kan je eigenlijk ook nooit verkeerd gaan hè? – insert archives here – Maar waar het pas ècht heel erg verschrikkelijk is, is in Nederland. Is ook niet verwonderlijk. Veel te weinig islam, dàt is het grote probleem.

  Je noemt een aantal voorbeelden van misstanden en incidenten en die ga ik beslist niet vergoelijken. Sterker ik vind ze onverteerbaar. En ik probeer dan ook al jaren mijn steentje er aan bij te dragen om er iets aan te doen.

 9. @Prutser

  Noem mij eens één land waar de islam correct en oprecht toegepast wordt? Dat zul je hier op deze aardbol niet vinden.

  De Saudies wanen zich de oppermoslims op aarde, terwijl de regerende Saud familie het ho*ertje is van de VS en dezelfde VS ervoor zorgt dat deze op hun zetels blijven zitten. Drank, drugs en prostitutie is hun lijfspreuk.

  Dus de volgende keer dat je de islam probeert te tackelen, probeer de zaken in een breder verband te zien, dan wordt ales een stuk helderder.

 10. @Stomme Prutser, nu wordt ook jij aangevallen, nota bene door je eigen mensen, dat is pas tolerantie! Maar er is al teveel islam, dat is het probleem, de enige oplossing voor dit Nederland, is het demografisch evenwicht te herstellen, naar de oorspronkelijke waarden!

 11. @Arkan SDG. Ik zie niet goed hoe ik word aangevallen. Ik viel aan op de notie dat het strikt naleven van islam je zou behoeden in moreel opzicht de mist in te gaan. En Karim probeerde dat te verdedigen. Dat lijkt me uitstekend en zoals het hoort.

  Ik refereerde daarbij aan het feit dat als wij onze blik op de wereld richten dagelijks kunnen zien juist de meest overtuigde moslims, moslims die als het ware islam nog door hun poriën ademen – moslims die in sommige gevallen ook andere moslims vermoorden omdat ze niet moslim genoeg zijn – niet bepaald gezien kunnen worden als moreel hoogstaand.

  Karim is het in dat opzicht met me eens en zijn uitvlucht is nu dat dit geen echte moslims zijn. Dat is zo dicht als je bij een capitulatie kunt komen zonder te zwaaien met een witte vlag.

  We noemen dat de drogreden van de ware Schot of de no true Scotsman fallacy. Karim meent nu de termen te kunnen definiëren van wat een ware moslim is. Saoedi’s zijn geen moslims kennelijk. Die zullen daar zelf ongetwijfeld anders over denken.
  In ieder geval is dat is precies de kapitale fout die voornoemde moslims ook maken, op basis waarvan sommige van deze takfiri in de daar geldende omstandigheden zo ver radicaliseren dat ze juíst andere moslims vermoorden. Dit omdat in hun wereld een niet ware, dus foute, moslim zijn nog vele malen erger is dan een ander geloof aanhangen of helemaal niet geloven. Zij maken immers op een veel directere manier het geloof te schande.

 12. Onschuldig tot het tegendeel bewezen is. Ze zijn niet retarted om 3koffers vol te gooien met drugs. Ze hebben niet eens eigen kleren mee. Ze zijn echt zwaar opgelicht of onder druk gezet, bedreigd etc. Hopelijk komt de waarheid snel boven water en indien ze onschuldig zijn snel uit de nachtmerrie ontwaken. Zelfs de mrc politie geeft ssn dat dit erg ongebruikelijk is.

 13. Ik weet niet wat iedereen hier oordeelt enz, maar gebeurd is gebeurd alleen wel heeeeeel dom om zoveel openlijk mee te willen nemen lijkt mij ook dat er meer achter zit ze zijn toch niet zo dom???????

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.