Stadsbestuur heeft geen bezwaar tegen moskee

MoskeeHet gemeentebestuur van Groningen heeft geen bezwaar tegen de uitbreiding van de moskee in de Groninger wijk Selwerd. De plannen zijn volgens het college goed doorgesproken met buurtbewoners en er zijn afspraken gemaakt over het parkeren. Dat meldt RTV Noord.

Het plan voor een Islamitisch Centrum Groningen werd een jaar geleden gepresenteerd. Het gebouw wordt negen meter hoog en telt drie verdiepingen. Dat wijkt af van het bestemmingsplan maar het stadsbestuur wil daar toestemming voor geven.

PVV heeft bezwaar gemaakt tegen de bouw en heeft aangekondigd mensen die ook bezwaar willen maken te gaan helpen. Wethouder Roeland van der Schaaf noemt de reactie van de PVV teleurstellend. (Bron/ lees verder: RTV Noord)

2 REACTIES

  1. Heel blij dat ik niet in Groningen woon. Je haalt de ellende in huis. Als het een Nederlands plan was geweest zou er nooit van het bestemmingsplan zijn afgeweken. Is die vreselijke Rehwinkel hier geen Burgemeester?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.