Marokkaanse artiesten werken samen met Do en Pitbull

RedOne Chawki PitbullDe Nederlandse zangeres Do en de Cubaans-Amerikaanse rapper Pitbull hebben samen met de Marokkaanse producent RedOne en de artiest Ahmed Chawki gewerkt aan een nieuw lied. Vandaag is het officieel bekend gemaakt.

RedOne (echte naam is Nadir Khayat) is een Marokkaans-Zweedse superster die in het verleden met vele bekende artiesten heeft samengewerkt, waaronder Nicki Minaj, Jennifer Lopez, Lady Gaga, Pitbull en Enrique Iglesias.

Chawki is de eerste Marokkaan die onder contract staat bij het label van RedOne, genaamd 2101 Records label. Beiden komen uit de stad T├ętouan.

Luister hieronder naar de nieuwe single:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.