Marrakech Film Festival geopend

MarrakechMarrakech heeft de rode loper uitgerold voor internationale sterren die het openingsceremonie van de Marrakech International Film Festival bezoeken.

“Het is goed om weer thuis te zijn,” zei de Amerikaanse filmregisseur Martin Scorsese. “Het is alsof je thuis bent in Marrakech. Maar dit festival is ook een ander soort van thuis, een kostbaar huis voor cinema, zoals je kunt zien aan de aanwezigen dit jaar.”

Onder de aanwezigen zijn onder andere actrices Sharon Stone, Marion Cotillard, Patricia Clarkson, Golshifteh Farahani en regisseurs Paolo Sorrentino, Amat Escalante, Anurag Kashyap, Fatih Akin en Narjiss Nejjar. Een van de aanwezigen die de meeste aandacht heeft gekregen van de internationale pers is actrice Sharon Stone, die een pikante jurk droeg tijdens de openingsceremonie in Marrakech.

Gedurende het festival zullen meer dan 110 films vertoond worden, waaronder een Bollywood remake van Romeo en Julia. Dagelijks zullen films en interviews uitgezonden worden op de Marokkaanse staatstelevisie. (Bron/ lees verder: Dailymail.co.uk)

Een impressie van het Festival:

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.