Jennifer Grout eindigt in top drie Arabs Got Talent

Amerikaanse Jennifer zingt in het TamazightZe spreekt geen woord Arabisch. Toch heeft de Amerikaanse Jenifer Grout zondag in de finale gestaan van talentenshow Arabs Got talent. Moeiteloos en feilloos heeft ze de meest ingewikkelde Arabische liedjes gezongen.

Verrassend genoeg is de Amerikaanse twintiger in de top drie geeindigt in de Finale in Beiroet. De Syrische dansgroep Sima wist de finale uiteindelijk te winnen.

Jenifer Grout is een geschoolde vocalist die verliefd is op traditionele Arabische muziek. Ze verhuisde in juni naar Marokko om er meer over te leren. Nu treedt ze op in Marrakesh als straatmuzikant en staat ze op het punt te trouwen met een berber.

Luister hier naar haar optredens in de talentenshow:

Eerder dook een video van haar op waarin ze in het Tamazight zingt:

1 REACTIE

  1. Sorry hoor. Maar ze zingt beter Arabisch dan ze Engels spreekt.
    Iets klopt niet aan haar.

    De Palestijn had moeten winnen en niet Sima, alleen omdat ze uit Syrie komen. Ja, hartstikke erg wat er in hun land gebeurt en fantastisch dat zij zo optimistisch blijven en doe waar ze van houden ondanks alles. Maar die Palestijn was echt goed en zijn talent doen echt niet veel mensen hem na.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.