Bezoekers boos na mislukte try-out Najib Amhali

Najib AmhaliHet was even stil rondom Najib Amhali. Maar niet voor lang. De Marokkaan is alweer druk bezig met allerlei try-outvoorstellingen door het hele land.

Terwijl zijn try-outs normaal gesproken heel positief worden ontvangen, was dat echter niet het geval in de Meervaart in Amsterdam. Najib zou zijn uitgejouwd door het publiek. Volgens Glamora.ma noemde een bezoeker het ‘pijnlijk slecht’.

‘Na afloop bleef Najib op het podium staan. Ondanks de hoon en de spot – mensen, waaronder ik, hadden toch 30 euro betaald voor een kaartje, schrijft een teleurgestelde bezoeker. ‘Hij beloofde dat het allemaal goed zou komen. En dat hij toch 800 man had laten opdraven voor dit gedrocht had te maken met de ‘overweldigende belangstelling’. Onze eigen schuld, dus.’

De cabaretier nam na de voorstelling de tijd om uit te leggen waarom hij niet aan de verwachtingen kon voldoen. Hij beloofde dat het allemaal wel goed zou komen. Ondanks dat zouden er toch mensen boos de zaal hebben verlaten.

5 REACTIES

  1. wat zijn jullie allemaal zo negatief over iemand die zijn best doet om zijn werk goed te doen. omdat hij twee keer een try out heeft gegeven na een lange tijd en dan is ie gelijk slecht.. ik vind dat hij nr 1 is en blijft.. ik hou van je broer en je doet et goed ondanks deze slechte recenties..

  2. na het bijwonen van zijn show op 22 december heb ik mij voor 30 euro stierlijk zitten te vervelen en het ergste vond ik dat het niet vermeld was dat het een try-out was ,vond najib ondanks dat ik gek van hem ben ontzettend slecht heel erg jammer

  3. vandaag 31-12 de show bijgewoond van Najib. Vond de show grappig en ook wel vernieuwend. Sta dan ook verbaast om de ervaringen bij de andere try outs. Alhoewel de term try outs niet voor niets staat..

  4. Heb zelf de show van 28 december bezocht. Ook dit was geen goede try out. Hij moest zeer regelmatig op zijn blaadje kijken welke grap er nu moest komen (die niet eens leuk waren) waardoor het helemaal niet soepel liep. Tenslotte vergat hij bij het laatste liedje volledig zijn tekst. Ik snap dat er bij een try out nog wat aan gesleuteld moet worden, maar iets meer aan voorbereiding is voor 30 euro per kaartje wel op zijn plaats.

  5. Wij hebben vrijdag 27-12 in de Meervaart de show die een tryout bleek te zijn waarvan we niets wisten. Het was WaarDeLoos! Hij moet regelmatig op zijn ipad kijken en dan viel vervolgens de stroom uit waarna hij niet meer wist waar hij gebleven was in zijn betoog. Wij zijn hiervoor helemaal naar A’dam gereden hebben €75 per kaartje betaald, dan mag je toch wel een show verwachten ipv een oefensessie. Schandalig dat hij zijn publiek hiervoor laat betalen. Ik kijk wel voortaan op youtube maar een voorstelling bijwonen is echt weggegooit geld!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.