Een Marokkaanse deelnemer voor Utopia

242

Hakim Elfassih is deelnemer Utopia  De Marokkaanse Nederlander Hakim Elfassih is één van de 15 deelnemers aan de realityshow ‘Utopia’ op SBS6. Dinsdag 31 december is de oliebollenbakker samen met onder andere een ondernemer, een F16-piloot, een dokter en een tandarts ‘gedumpt’ op een kazerneterrein in Laren.

In het dagelijks leven is de 34-jarige Hakim oliebollenbakker maar tijdens Utopia zal de Limburger “zijn visie proberen te implementeren“. Utopia is voor Hakim Elfassih iets wat de 15 inwoners samen moeten doen. De Marokkaan laat een kind van 6 maanden oud achter.

In het nieuwe realityprogramma van John de Mol moet een groepje mensen op een afgelegen stuk land het komende jaar een compleet nieuw bestaan zien op te bouwen in een nieuwe leefgemeenschap, omringd door ruim 100 camera’s. Sinds half vijf gisteravond kan de buitenwereld 24 uur per dag via livestreams op de website van SBS6 volgen hoe het de Utopianen vergaat. (Bron/ lees verder: UtopiaTV.nl)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.