“Vermist” herenigt Hassan en Zoulikha

vermistHet TROS-programma Vermist heeft zaterdagavond een opmerkelijke “vermissing” opgelost. Een Marokkaanse vader stuurde een briefje vanuit Marokko naar het programma met maar een zin tekst en twee foto’s. Desondanks ging Vermist op onderzoek uit.

Bij het briefje met de tekst “Ik ben Hassan en ik zoek mijn dochter Zoulikha” werden twee foto’s meegestuurd van een klein meisje met grote donkere ogen.

Uit onderzoek is gebleken dat Zoulikha in 1996 werd geboren uit een relatie met Hassans ex-vriendin Rosita. Hassan verbleef illegaal in Nederland en werd na de zoveelste huiselijke ruzie opgepakt en uitgezet. Hij liet Zoulikha achter als baby. Jaren later schakelt Hassan vanuit Alhoceima Vermist in om Zoulikha op te sporen. Het resultaat ziet u hier, vanaf 31:38.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.